att vakna upp på morgonen o få höra skrik o gråt 5 min efter man rest sig från sängen är verkligen inte en höjdare speciellt inte med förkylning. men denna dag har varit bra iallafall. Elvira fick för sig att jäklas med killarna och ta deras leksaker o springa iväg och ja kan inte låta bli att skratta då det ser så gulligt ut. och hon tog deras kalsonger ( rena såklart) och satte dem på huvudet o var så stolt!
killarna hade massa diskutioner om lego att den ena skulle flyttas hit och den andra dit. Dem är så söta när dem pratar fint med varandra och inte tjafsar hela tiden 😍 därefter lämnades dem på dagis och jag gick hem och städade undan frukost och leksaker och sen satte ja mig i soffan och slappnade av lite. sökte lite jobb senare och planerade framtids planer. sen hämtat barnen och busat runt o pratat om himmel o jord o haft det mysigt.

Det som ja tycker är så jobbigt som ensamstående till barn och speciellt till tvillingar är att dem ALDRIG lyssnar. De ska jävlas o de ska trotsas, klättra och hoppas i säng o soffor, kastas ner kuddar o leksaker på golvet som dem VÄGRAR plocka upp. morgonen är de värsta, dem vägrar nästan alls kläder o slänger sig på golvet, dem bråkar så fort dem vaknat nästintill och vägrar ha overallen då dem vill ha jacka. det är fel kalsonger och de är fel strumpor osv osv,  Och så har man en dotter som tycker hon ska va i famnen när man försöker rodda runt med killarna. Och hon ska man sen också klä på och fixa o dona med. ja har någon gång kommit på mig själv när vi väl kommit utanför dörren att ja haft pyjamas byxor på mig, ena knäppet på mamma bhn var ej fast så man Flasha tutten mitt ute i de fria då ja är för varm för o stänga jackan etter all fight med barnen. jag hinner alltså inte ta hand om mig själv och hinner inte vakna till liv. jag känner en enorm stress över att börja praktisera 8.15 då jag ALDRIG haft ett riktigt jobb att gå till så tidigt. De sommar jobb och vikariat jag haft har alltid varit 9 eller 10 och jag ska alltså stressa iväg barnen och sen stressa till praktiken sen. kommer komma dit o va helt slut. inte ens fått hinns landa innan man ska jobba. hur ska detta gå? ska man vara ärlig mot sig själv och sjukskriva sig eller ska man ge det ett försök och hoppas på de bästa ?  man har ju barn att hämta och ett hem att ta hand om också. så kanske blir för mycket? ja jag vet inte.. börjar praktiken nästa fredag så kanske ska försöka få in en rutin eller något.

några fler ensamstående som har problem med Morgonen ?

Likes

Comments

hej!

Mitt namn är då Cassandra och jag är 24 men blir 25 i år. Jag är en ensamstående mamma till tre barn, Lukas, Theodor och Elvira. Killarna är 3.5 år och är enäggstvillingar och dottern är 1.5 år. vi bor i älmhult långt ifrån vänner och familj. Är för tillfället arbetslös men börjar praktisera nästa vecka på ett dagis med små underbara barn, min dröm är att ha eget företag och jag når min dröm sakta men säkert. Jag lever med psykisk ohälsa som jag är på väg ifrån. mycket trötthet,stress och panik ångest. men mår ändå väldigt bra. är glad över vad livet har gett mig! Mina barn, min styrka. tak över huvudet. mat på bordet. nu saknas bara ett heltids jobb mindre stress och mer sömn ;)
de bästa jag vet är att umgås med barnen och lära dem upptäcka nya saker, spela spel och bara umgås med dem. Jag gillar att pyssla, lyssna på musik och fotografera. Jag har varit singel i snart exakt 3 år och de är verkligen så otroligt tråkigt att va ensam men det är också skönt att få koncentrera sig på en själv o få växa som person.

i denna bloggen komme ni följa med oss i vår vardag och mina tankar och funderingar. Ni kommer också få va med för varje steg ja tar närmre mitt mål som egen företagare.

Likes

Comments