Etter vi hadde vært på vannsklien i jungelen så dro vi til et 13 000ft (4 207m) høyt fjell hvor det var utrolig kaldt!
Siden solnedgangen var så utrolig vakker så var det virkelig verdt å fryse litt.
For å komme oss helt opp til toppen så måtte vi ha firehjulstrekk på bilen, noe ikke guttene vi satt på med hadde. Vi endte da opp med å haike opp til toppen med to gutter som minnet oss om sheldon og Leonard fra The Big Bang Theory! Klarte virkelig ikke stoppe å le av de gutta HAHA!
Når det ble mørkt sto vi parkert ved et utsiktspunkt å så på den vakre stjerneklare himmelen. Det var nemlig et av verdens beste steder å se på stjernene og det er virkelig forståelig!
Nok en fantastisk opplevelse på the Big Island!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Å jobbe på et hostel virker jo ikke som den vanskeligste jobben, og det var det ikke heller. Vi jobbet der i 2 uker og ca. 4-5 dager i uken.

Jobbingen gikk helt greit, men selfølgelig var det litt kjedelig etter at vi hadde hatt ferie en god stund og gjort det vi ville. Vi skiftet på sengene, vasket rommene og hostellet generelt og ryddet. Hun vi jobbet for var mye borte, og det endte med at vi måtte sitte å passe på hostellet utover kvelden. Ganske kjedelig for å si det sånn.

Disse firfislene var det mange av overalt 🙈

Alt i alt var det en fin erfaring å ha med seg videre, og en fin måte å spare litt penger på. Ueldigvis tok vi ikke så mange bilder derfra...

Likes

Comments

Wow, wow, wow! Noe av det kuleste vi gjorde mens vi var på the big Island var å snorkle med Manta Rays! Vi hadde egentlig ikke planer om å gjøre det, siden det kostet ganske mye... Men så snill som hun vi jobbet for var så gav hun oss det i gave før vi dro.
Dette er en opplevelse vi aldri kommer til å glemme!
Vi dro ut med en båt på kvelden for så å sette på lys under et surfebrett som vi holde oss fast i. Lyset tiltrakk seg Manta Raysene slik at de kom bare noen centimeter under oss noe som var utrolig kult.
Hahah siden Silje er verdens største pyse så ble hun livredd når de kom opp under henne fordi hun trodde de skulle spise ho. Det hele ble enda verre da hun falt av flytestanga som hun lå og hylte slik at noen måtte komme å hjelpe henne. Jeg derimot var helt fascinert av de store skapningene, så jeg hørte ingenting! HAHA ikke mye hjelp å få av meg 😋
Her ser dere en video av disse majestetiske skapningene!

Likes

Comments

Hey!

The Big Island har Hawaii's beste snorklemuligheter, så da benyttet vi oss av det. Vi hadde blitt fortalt at vi burde dra til Captain Cook som lå rett ved hostellet vi jobbet på. Her var det en sti som skulle føre oss ned til vannet og vi fikk den flotteste utsikten på veien! Det tok ca. 30 minutter å gå dit og det var nesten bare nedover bakke. Dette gjorde at det ble tyngre å gå hjem igjen.

Captain Cook er et fint lite sted og det var utrolig koselig der. Anbafales! Var fantastisk fiskeliv under vann som vi fikk en del fine videoer av. Dette kan dere se i Hawaii videoen vår. Uheldigvis klarte jeg å tråkke på en korall som satt seg fast i foten min. Gjorde sykt vondt, haha! I tillegg var det noen rare og små dyr som prøvde å stjele maten våres 🙈 Men alt i alt var dette en kjempe fin opplevelse som alle burde gjøre på The Big Island.

Likes

Comments

Noe av det vi hadde gledet oss til å gjøre på The Big Island var å se vulkanen. Vi ble med noen vi ble kjent med fra hostellet, og det var en veldig kul opplevelse!

Vi måtte sykle fra parkeringsplassen og det tok oss ca. 30 min. Vi dro dit på kvelden slik at det skulle bli bedre å se lavaen. Vi så både hvor lavaen traff havet og vi så på en "lava flow" I en hule under bakken. Sykt merkelig og spennende opplevelse!

Likes

Comments

En veldig kul opplevelse var cliff jumping på The Big Island! Jeg hoppet rett ut i det, uten i det hele tatt å tenkte over det jeg gjorde! Silje sto som vanlig bak kameraet fordi hun syntes det var litt for høyt og kaldt vann... Vi hoppet fra to ulike steder, det ene stedet var det sørligste punktet i USA og det andre var på "verdens ende". Endelig kunne vi krysse av dette på to do lista vår også!

Likes

Comments

Vår første utflukt ble opp til en vannsklie i jungelen.
Dette var på "to do" lista vår og endelig kunne vi krysse den av! Selve hiken opp dit var igjennom en jungel og en tunell som var fylt av vann. På veien opp holdt vi på å fryse i hjel, men det stoppet oss ikke i å teste sklia. Eller det stoppet i hvertfall ikke meg og guttene i å teste den. Silje derimot sto ansvarlig for cameraene😂 dette er absolutt noe vi anbefaler alle å gjøre hvis dere er på The Big Island, og utsikten på veien opp var ubeskrivelig🙌🏽

Likes

Comments