Många tror att det kostar skjortan att resa i business class. I mars 2016 reste jag och min pappa från Kastrup till Bangkok med Qatar Airways. Vi betalade 7800 kronor var och fick uppleva världens bästa business class. En upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Det gäller att vara aktiv på olika sidor för att kunna hitta dessa prisvärda biljetter. www.flyertalk.com är ett bra exempel!

Likes

Comments

Just nu har British Airways en bra rea. Flyg från Landvetter, Kastrup eller Arlanda till San Francisco från 3600 kronor i economy eller 5500 i premium economy. Flygresan från London till San Francisco trafikeras av British Airways Airbus a380 som är världens största passagerarflygplan. Vid bokning av premium economy får du garanterat sitta på andra däck och njuta av mer benutrymme och bredare sätten. Flygresan ta cirka 11 timmar från London till San Francisco... men vad gör det när man reser bekvämare, fri tillgång till mat och dryck och inflight entertainment? 


Detta är ett mycket bra pris till USA med ett av världens bästa flygbolag enligt mig. Jag har själv inte bokat ännu men det beror på att jag är nyligen hemkommen från Vietnam. 

Självklart finns det andra flygbolag som har samma resa för ungefär samma peng. Men vill du resa med ett tryggt och säkert flygbolag så rekommendera jag verkligen British Airways. 
Likes

Comments