Hej alla! Hoppas alla har haft en bra vecka hittills. Här kommer del fyra av fem från min USA resa förra året. Den sista delen kommer att vara ett inlägg på sakerna som jag köpte under resan. Det här är nog trots allt den svåraste delen att skriva då vi spenderade längst tid i Los Angeles, så det fanns mycket som vi gjorde mer än en gång, men eftersom att jag inte vill upprepa så får ni stå ut med att texten kanske inte blir allt för sammanhängande.

Del 1: http://nouw.com/travelandthe3fs/san-francisco-usa-2017-del-15-31580713

Del 2: http://nouw.com/travelandthe3fs/monterey-usa-2017-del-25-31611185

Del 3: http://nouw.com/travelandthe3fs/las-vegas-usa-2017-del-35-32478733

Vi kom fram till hotellet vi skulle bo på under hela resan i LA på samma dag som vi landade från Las Vegas. Så när vi landade i LA igen så hämtade vi upp bilen där vi parkerade den innan vi åkte till Las Vegas och körde sen direkt till Hotellet. Vi landade ganska sent (tänkte inte på det när vi bokade biljetterna) och bilresan var ganska lång. När vi väl kom fram till hotellet så var klockan ungefär 21:30. Vi bestämde oss för att äta middag på hotellet och kolla runt i hotellområdet nästa dag istället. Åt en hamburgare som var riktigt god (har tyvärr ingen bild). Sen gjorde vi inte så mycket mer än att kolla i mobilerna och packade upp.

Den första riktiga dagen började vi med att gå äta frukost ute. Utan att tänka så mycket på det så gick vi 25 min för att komma till första "frukost" stället och eftersom att vi var hungriga så bestämde vi oss för att där aka Coffee bean. Det vi inte alls tänkte på var att om vi ens hade tänkt på att kolla åt andra hållet från hotellet så hade man tydligt sätt att Starbucks låg mindre än. 5 min bort. I alla fall det var bra har bara ätit på Coffee Bean i Singapore innan.

Efter det så hade vi en guidad tour som var ganska lång. Kan påpeka att det var ca 30 grader på dagen och ungefär mellan 15-20 grader på kvällen. Vi besökte i alla fall ganska många ställen men spenderade inte så jättemycket tid på varje ställe förutom ett. Två av ställen som vi besökte var Griffith Obervatory där vi bland annat kunde se Hollywood skylten. Sen var vi också i Beverly Gardens Park. Sen på eftermiddag så åkte vi också till Hollywood walk of fame, det fanns ganska många roliga affärer där.

Alla andra dagar förutom en så åt vi på Starbucks till frukost. Och jag åt också precis samma sak varje dag så en bild räcker från det. Det var var i alla fall grymt kanske, skulle ha ätit mer vissa dagar men. Den dagen som jag inte åt frukost på Starbucks var dagen vi skulle ta en till liknande tour som vi redan hade tagit man blev hämtad på hotellet ganska tidigt och då tyckte vi att det var ganska onödigt att gå till Starbucks. I alla frukosten var väl inte jättebra så kan ju säga att jag inte rekommenderar det om man bor på Andaz West.

Vi åkte också till en del olika shopping ställen och vissa var bättre än andra denna på bilden här nedan var väl okej men det fanns andra som var mycket bättre. Om man vill åka till den på bilden så heter den Miracle Mile LA. Efter det så åkte vi till Santa Monica Pier och gick runt i någon timme innan vi åkte tillbaka till hotellet. Eftersom att vi hade med oss en annan mobil som vi köpte i San Francisco för att endast ha som internet källa till bland annat GPS och sånt så var det gång avstånd från hotellet till ett shopping ställe där de bland annat hade matbutiker, restauranger och även en butik för att fixa internet. Så vi gick dit och köpte mer data. Efter det så gick vi och åt middag vilket var grymt bra. Det fanns en hel del olika restauranger nära hotellet så vi åt på olika varje dag.

En dag spenderade vi på Universal Studios. Vilket var riktigt kul även om jag egentligen inte jätteintresserad av alla åkattraktioner. Mina favoriter var "the world famous studios tour", Special effects show och Water World. Alla de tre visar hur man producerar film i olika moment. Harry Potter och Simpson attraktionerna också var rätt roliga. För de som inte vet så samlar jag på olika vatten flaskor. Jag hittade dessutom två som var helt perfekta till samlingen så köpte dom. Åt hamburgare till lunch och Dippin Dots.

Vi spenderade också nästan en hel dag på Venice beach. Gick runt på stranden och kollade i affärerna som fanns där. Det var också ganska kul att se hur otroligt mycket människor som var där och hur olika alla var.
Eftersom att jag hade gjort en lista innan med alla saker som jag ville göra så tog vi två dagar till att bara göra sakerna som stod på listan bland annat ville jag åka till en (tre) Staples för att köpa mina kalender saker i verklig butik istället för att bara beställa på nätet. Med tanke på att frakt till Sverige är ca 300 kr. Hade också några shopping ställen som vi åkte till, kommer inte ihåg namnen på de men om man undrar så får man kommentera så kan jag kolla upp det, har kvar papprena.

Två ställen som vi åkte/gick till väldigt ofta var Hollywood Walk of fame och en hamburgerkedja som låg precis bredvid hotellet som heter Carney's. De hade de bästa hamburgarna som vi åt på hela resan så är man i närheten så passa på. Vi var lite skeptiska då det såg så himla konstigt ut på utsidan. Tänkte först att det var mer en turistfälla men visade sig att det var där alla lokala gick till.

En annan sak som jag kan rekommendera är vanilj och choklad glassen på Andaz West hotellet. Jag skojar inte när jag säger att jag tror jag åt det varje dag.
Förutom det så lärde jag mig några saker under resan. Bland annat att man inte nödvändigtvis behöver bil i San Francisco, kanske beroende på vart man bor och vad man ska göra. Men det mesta turistsakerna finns i närheten av Fisherman's Warf och det som inte finns där kan man enkelt ta buss till. '

Det viktigaste som vi märkte som gäller för hela resan var att alltid ha internet och typ en surfplatta eller mobilen något som kan vara GPS i alla fall om man ska åka långa sträckor. Vi hade en GPS från företaget som vi lånade bilen ifrån men den visade sig vara jävligt dålig. Alla gånger som vi åkte fel var när vi använde den GPS:en. Det enklaste var att bara använda surfplatta och google maps. Hade aldrig något problem med det. Säg till köpa någon form av internet, vi köpte enstaka GB på när vi hade använt det mesta. Det är bra att kolla upp innan vart i ens närhet som man kan köpa det.

Hotell som vi bodde på under hela resan:
San Francisco: Hyatt Centric Fisherman's Warf
Monterey: Monterey Plaza hotel & spa
Las Vegas: Bellagio
Los Angeles: Hyatt Regency Los Angeles International airport & Andaz West

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej! Här kommer del 3 av min resa till USA 2017. Jag länkar till de två första delarna här nedan.

Del 1: http://nouw.com/travelandthe3fs/san-francisco-usa-2017-del-15-31580713

Del 2: http://nouw.com/travelandthe3fs/monterey-usa-2017-del-25-31611185

Tanken var att vi skulle köra bil från Monterey till Los Angeles för att sedan parkera bilen och flyga till Las Vegas. Men eftersom att vi inte har kört så mycket bil i USA så visste vi inte riktigt hur lång tid det skulle ta eftersom att det var ganska lång sträcka ca 5 timmar. Då skulle det vara bättre att bo en natt på hotell vid flygplatsen och sen flyga på morgonen dagen efter. Vilket vi gjorde.

Vi var framme vid hotellet och på rummet vid ca 14:30. Eftersom att det inte fanns så mycket saker som låg inom rimligt avstånd, som man kunde göra så därför gjorde vi inte så mycket och stannade på hotellet. Gick mest runt på hotellområdet och kollade. Sen så åt vi middag (första bilden) vilket var riktigt bra (synd bara att jag tog bilden efter att ha ätit hälften). Efter att vi ätit middag så satt vi mest i lobbyn, kollade i mobilerna och sedan åt glass. Tyvärr så tog jag väldigt få bilder. Vi vaknade ganska tidigt och bestämde oss för äta frukost på flygplatsen istället för på hotellet. Det gick också bra att flyga (dock lite försenat) trots att jag egentligen inte gillar att flyga "inhemskt" för att förseningarna kan bli galna.


När vi hade landat i Las Vegas så åkte vi direkt till hotellet med shuttlebus. Det gick bra tog ganska lång tid. AC:en funkade inte så det blev ganska varmt. När vi kom fram till hotellet så checkade vi in och eftersom att det var ganska stort och sedan så gick vi runt och kollade. Det var typ så varmt att det var svårt att andas. Det var typ jobbigt att vara ute för att det var så varmt, fick ont i ögonen också. Vatten är typ ens bästa vän där.

Vi bokade i alla fall BigBus night tour Las Vegas och den var helt okej. Eller typ den sämsta av alla BigBus tourer som jag varit på. Först var bussen sen och sen så fanns det ingen AC så det blev nästan plågsamt då det var så varmt. Det blev ju inte heller bättre av att tour guiden verkligen kände att han behövde berätta att 5 personer hade svimmat under dagens tourer. (Klockan var runt 19:00 då). Vilket var hemskt men det värsta var att två av personerna var typ tour guider vilket är ännu värre eftersom att det är ju dem som ska ha den kunskapen om värmen och allt. För det är ju inget konstigt att det är 45 grader i Las Vegas på sommaren. Det var i alla fall en ganska lång buss resa, eftersom att vi hade första hållplatsen så tog det ännu längre tid men räknade ju såklart med det. Det stora med turen var downtown. (bild 4 här under) Det var ganska rörigt men "intressant".
Vi hade dock aldrig tagit turen om vi hade fått veta att turen inte var anpassad för minderåriga. Förväntar mig inte att turen ska vara anpassad för minderåriga men förväntar mig att det antigen ska stå i broschyren eller att de som jobbar för det företaget borde säga som det är. Eftersom att det var ganska tråkigt att stå och vänta i ca 15 min för att en del av touren var att gå in på ett casino för att ta en gruppbild och alla minderåriga var tvungna att stå utanför och vänta. Vilket i alla fall inte jag var så kul när det var så otroligt mycket "konstigt" folk. Sen stora delar av turen så väntade man mest på olika saker. Man kunde välja att följa med in till downtown området eller sitta utanför vid en fontän och vänta i en timme. Vilket känns ganska inte värt om man betalat 450 kr för en biljett. Det var ganska många barn familjer som bara fick stå och vänta. Sen hade vi också tid att gå runt där själva vilket också var otroligt dåligt uppstyrt eftersom att vi sedan spenderade 30 min för att "hitta" alla för att sedan kunna gå tillbaka till bussen. Även om det var kul att se downtown så var det inte värt det. Det blir ju billigare också att bara typ åka taxi om vill dit.

Den sista hela dagen så valde vi att åka till ett shoppingcenter som det egentligen var gång avstånd till det hade typ tagit 25 min att gå dit vilket hade varit nice. Men det var för varmt så fick ta taxi istället. I alla fall nu ett av mina favorit shopping ställen i världen. Jag tror att det var "Fashion show mall", var i alla fall grymt och jag rekommenderar det. Hade dock mest affärer och ganska få mat ställen. Förutom att det finns en food court (som verkade bra).
Efter det så gick vi mest runt i shopping centret som låg mittemot hotellet vi bodde på. Det var faktiskt riktigt häftigt (första bilden här under). Jag rekommenderar den också och den heter "Miracle mile". Jättebra matställen, finns bland annat en pizzeria som var grym.

När jag var i New York sommaren 2016 så var jag och åt på en resturang som heter Planet Hollywood där maten var grymt bra. Så pass bra att jag verkligen ville åka till samma restaurang och äta samma mat rätt och eftersom att restaurangen också finns i Las Vegas så passade vi på. Det var för övrigt lika gott som innan så det var väl värt det.

Las Vegas var det enda stället där hotellet var en stor del av upplevelsen. Eftersom att Las Vegas är till stor del känt för sina Casinos. Vi bodde på Bellagio och det rätt kul måste jag säga. De sista tre bilderna är av hotellet. Det som gjorde det ganska speciellt var att se hur otroligt stora skillnader det var på morgon/dag till kväll/natt. På dagarna är det ju verkligen helt dött och sen på kvällen är det som att alla bara vaknar till liv. Det som gjorde det ännu bättre var att det alltid verkade vara bra stämning där. Sen var det också kul att se hur lätt det var att gå bort från den stora casino delen när man är uppe bland hotellrummen så märker man inte av alla människor i casinot vilket var bra.
Kan också påpeka att maten var ganska bra. Min favorit var den vita pizzan från "snacks" så jag kan verkligen rekommendera den starkt. Hade faktiskt aldrig ätit vit pizza innan men nu i efterhand så börjar jag nästan föredra det till "vanlig" pizza.

Vi spenderade fyra dagar i Las Vegas men eftersom att det inte hade varit så kul att läsa om samma shopping ställen mer än en gång så tänkte jag att jag istället kortade ned dagarna och bara hade med de större aktiviteterna. Jag gillade i alla fall Las Vegas väldigt mycket dock synd att vi inte hann med Grand Canyon den här gången men kanske nästa. Kan i alla fall tänka mig att åka tillbaka dit igen, men då inte under de varmaste sommarvärmen. Det var i mellan 45-50 grader under dagarna och sen runt 35 grader under kvällen det vill säga typ efter klockan 21. Det var betydligt roligare att vara ute sent då man inte hade ont i ögonen hela tiden eller typ trodde att man skulle dö av värmen.

Likes

Comments

Här kommer del två av USA 2017 serien. Jag länkar del 1 nedan:

Del 1: http://nouw.com/travelandthe3fs/san-francisco-usa-2017-del-15-31580713

Monterey är fin liten stad som ligger mellan San Francisco och Los Angeles, där stannade vi mest över en natt för att det inte skulle vara så jobbigt att köra så långt. Nu när vi inte riktigt var vana att köra i USA. Vi åkte vid ca 10 tiden. Efter att ha pratat med en som jobbat på hotellet i San Francisco so sa att tiden när man åkte inte spelade så stor roll eftersom att trafiken ändå skulle vara ganska "stor". Av vanliga skäl så försöker man ju undvika "office hours". I alla fall så var det jättefina vägar och häftig miljö. Tog oss ca 3 timmar och 30 minuter att köra hela vägen. Det var också första gången som jag såg mera natur vilket var riktigt häftigt. Dock så tog jag nästan inga bilder, kanske lite synd.

Vi var framme vid 2 tiden efter att ha parkerat bilen och checkat in. Otroligt stort hotell som jag i övrigt verkligen kan rekommendera. Heter annars Monterey plaza hotel & spa. Verkligen mycket bättre.i verkligheten än bilder från det som jag såg innan vi bokade. Efter att ha checkat in och tagit oss till rummet så gick vi runt lite utomhus för att se oss omkring. Fanns en hel del fik.

Efter att ha gått omkring inomhus så gick vi ut. Precis utanför typ 3 minuter promenad så fanns en ministrand som var jättefin. Väldigt nära hotellet. Kan dock inte riktigt kommentera vattnet mer än att det var fint då jag inte badade. Efter det så gick vi till "centrum". Det var gång avstånd och om jag kommer ihåg rätt så ca 12 min ifrån hotellet. Förmodligen det absoluta shopping ställe men å andra sidan så var det ju inte heller därför som vi gick dit riktigt. Det är otroligt litet men utan tvekan ett av mina favoriter i världen i alla fall på grund av atmosfären och hur "hemtrevligt" som det faktiskt var. Så om man är i Monterey och inte allt för långt ifrån så skulle jag definitivt säga att jag rekommenderar. Det finns några små turist affärer och något fik.

På vägen tillbaka så stannade vi på ett litet fik och fikade. Vilket var bra. Kommer dock inte ihåg vad det heter men det låg i alla fall utomhus och nära mitten bilden av de tre bilderna ovanför den här texten. Efter det så gick vi tillbaka till ministranden och den här gången gick vi lite längre.

På kvällen sen så åt vi middag på hotellets enda resturang åt någon slags pasta med köttfärs. Rätt stora portioner men sinnessjukt gott. Rekommenderar starkt. Efter det så satt vi mest i lobbyn med våra mobiler.

Dagen efter började med våffla på restaurangen. Sedan så checkade vi ut och började åka mot Los Angeles. Än en gång häftig miljö. När vi skulle tanka bilen så valde vi att svänga av vid en bensinmack som låg vördigt mycket för sig i ett extremt väldigt litet område, det är mycket lättare att svänga av från den större vägen och sedan ta sig tillbaka till den igen då. Kan ju också påpeka att det var ett av de bästa stunderna på hela resan (nu låter det som att resan var hemsk men nej) just för området var skit coolt. Det värsta med det hela är ju att jag har absolut ingen aning om vad stället heter men det låg i alla fall ute ingenstans typ. Så smart som jag var så tog jag inte heller någon bild tyvärr. Kom fram till hotellet i Los Angeles vid ca 14 tiden.

Kan avsluta med att säga att Monterey var grymt härligt. Typ mest för att bara "relaxa" några dagar. Även om vi var där i mindre än 24 timmar så verkar det inte finnas allt för mycket att göra. Men Carmel som verkar vara den "stora" turist grejen kommer jag lätt åka dit för. Det ett riktigt härligt ställe. Men tyvärr beroende på att det är bra väder annars blir man ganska fast inomhus men typ precis inget att göra.

Det var dock ett jättebra ställe att stanna över på om man skulle åka mellan San Francisco och Los Angeles. Rekommenderar.

Likes

Comments

Hej Jag var ju i USA i somras och jag tänkte att jag skulle göra samma typ av inlägg av det som jag gjorde förra året eftersom att det var väldigt uppskattat. Om ni vill kolla in de inläggen så länkar jag dem här nedan:

Del 1: http://www.devote.se/jannikalarsson/washington-dc-del-1-usa-2016-del-15-30591634

Del 2: http://www.devote.se/jannikalarsson/washington-dc-del-2-usa-2016-del-25-30596646

Del 3: http://www.devote.se/jannikalarsson/new-york-del-3-usa-2016-del-35-30611592

Del 4: http://www.devote.se/jannikalarsson/new-york-del-4-usa-2016-del-45-30614586

Del 5: http://www.devote.se/jannikalarsson/usa-haul-2016-del-5-usa-2016-del-55-30647934

Vi åkte från Arlanda på eftermiddagen för att landa i Oakland på eftermiddagen dagen efter. Vi flög direktflyg så hade inga mellanlandningar. Att flyga dit gick väldigt snabbt. När vi landade i Oakland så tog det väldigt lång tid att gå igenom pass och säkerhetskontroll. Eftersom att det var väldigt få personer som jobbade. Vi väntade ca 90 min innan vi vara klara med passkontrollen och sen tog det ytliggare 15 min att få väskorna. För övrigt så kan jag ju säga att den flygplatsen måste ha varit den absolut minsta och sämsta jag någonsin varit på. Vi tog sedan Shuttle buss till stället där vi skulle hämta upp hyrbilen. Det gick otroligt snabbt och smidigt. Dock så tog det ju längre tid att programmera in GPS:en. Det var till en början lätt krångligt med avfarterna i eftersom att det inte riktigt funkar på samma sätt som i Sverige. Vi körde rätt till en början och sen så körde vi fel och hamna i ett lätt udda industri område. Vi åkte ju även in till San Francisco under rusningstrafiken så det var ju en del köer. Men det var rätt skönt när man nästan varit vaken 24 timmar. Det tog i alla fall ca 3 timmar att komma fram till hotellet. Vi var framme runt 8 och eftersom att vi inte hade ätit mat än. Vi bodde 3 min från Fisherman's Warf så vi gick dit och köpte med oss McDonald's för att ta med till hotellet. Det var typ det vi gjorde första dagen i San Francisco.

Nöt vi vaknade nästa dag så var ju lätt jetlaggade (är förvånad över hur snabbt jag somnade dagen innan med tanke på att tidzonerna, dock hade jag varit vaken mer än 24 timmar). Det vi gjorde först var att käka frukost på en brunch resturang mittemot hotellet. Kan påpeka att det var helt fantastiskt och vi åt frukost där varje dag under tiden vi var i San Francisco. (alla mat bilder förutom den första). Sen vid 2 så åkte vi till Mear Woods och på vägen så stannade vi vid Golden Gate bron. När vi kom fram till Mear Woods vilket är en känd skog med stora träd så gick det inte att hitta parkering för bilen eftersom att det inte fanns mycket parkerings platser alls så efter en halvtimmes letande bestämde vi oss för att hoppa över det. Kan dock säga att om man är intresserad av natur och har tiden så ska man i alla fall åka den vägen för det var jätte häftigt.

När vi var påväg tillbaka från Mear Woods så åkte vi fel. Åkte nästan hela vägen tillbaka till Oakland flygplats kan säga till de som aldrig varit där så är det typ som att ha åkt i motsatt riktning. Nog för att det tog lång tid att åka till Mear Woods men det tog ju inte två timmar. När vi väl kommit tillbaka till hotellet så åt vi middag på hotellet innan vi sen skulle ta San Francisco Night tour BigBus (rekommenderar enligt mig mycket bättre än dagturen). Jag rekommenderar att ha med sig en tunn jacka för på kvällen blev det riktigt kallt särskilt med vind trots att det var ca 25 dagar dagtid och 15 grader kvällstid.

Dag tre började precis på samma sätt som de andra dagarna med frukost på brunch stället. Efter det så tog vi "cable car" in till Union square vilket är shopping distriktet. Där var rätt kul men mycket mindre än förväntat. De flesta affärerna hade vi hemma så blev inte så mycket köpt där. Efter det så åkte vi tillbaka till Fisherman's warf och tog lokal bussen till "Embarcadero" och det var lagom spännande faktiskt. Förutom det så var det en jättestor marknad tog tyvärr inga bilder från det.

Efter det så gick vi mest runt bland de olika pirerna vid Fisherman's Warf. Sen åt vi middag där också- På en resturang som hette Luigi (pasta bilden kommer därifrån) pastan var mycket god men skulle nog mer rekommendera deras margarita pizza.

Dag 4 och sista dagen så tog vi BIgBus turen och den var väl helt okej men föredrar natt turen, det var alldeles för varmt på dagen och man kunde typ inte fokusera på något. Efter det så gick vi till piren som man skulle åka från för att komma till Alcatraz. Det var så stort att vi insåg att vi aldrig skulle hinna gå igenom hela ön så vi gick bara igenom huvudbyggnaden och ändå så var vi där typ 3 timmar. Det var jätteintressant så det rekommenderar jag verkligen. Dock var det ganska svårt att får tag i "biljetter" men va ute i god tid.

De bästa mat bilderna från San Francisco.

Bild 1: "Luigis" ligger i Fisherman's Warf.

Bild 2, 3 & 4: "Hollywood Café" ligger mittemot hotellet Hyatt Centric adressen (555 North Point St, San Francisco).

Likes

Comments

Det har ju varit ett tag sedan sen jag bloggade sist och nu känner jag att jag börjar lite mer sugen på att blogga igen så jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök.
Jag sitter just nu i skolan och har precis haft lektion. Just nu har jag håltimme men jag börjar snart dagens sista lektion som är Naturkunskap. Faktiskt otroligt mycket roligare än vad jag förväntande med. Förutom det så har jag en hel del att göra i skolan med prov och annat.
I helgen så var jag och åt lunch med mamma på en mycket god buffé med mer västerländsk mat. Jag hade aldrig varit där innan. Tog kort på min tallrik men bilderna och upplägget blev inte jättebra (jag tänkte inte på det när jag tog maten xD).


Likes

Comments

Just nu sitter jag hos en tandläkare i Västerås och väntar på att min pappa ska bli klar så att vi kan åka till Mall of Scandinavia. Jag har varit sjuk hela helgen och har nu äntligen börjat mått lite bättre igen. Hade bara en lektion idag och eftersom att jag inte är helt frisk än så valde jag att stanna hemma och plugga hemifrån istället.

Innan skolan började så var jag två veckor i sommarstugan och under den tiden så köpte jag en del skolsaker (och en del annat). Jag tänkte att jag kunde visa lite av det och så om ni har några frågor så kan ni fråga bland kommentarerna. 🙂 Fick precis veta att det är minst 20 min innan allt är klart och jag har 8% batteri kvar så det är ju härligt.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tågstationen och väntar på att tåget ska komma. I alla fall så var det första skoldagen på höstterminen idag och det var ändå ganska kul att vara tillbaka igen. Satt mest bara i grupp och diskuterade så det var en enkel start på terminen. I alla fall så glömde jag att hämta ut tågkort från skolan så min pappa skjutsade mig för att hämta det och så fick vi punka på ena bildäcket så det är lite kaos för nu måste vi åka till Västerås för att hämta ett. Och pågrund av allt detta så kommer jag missa träningen så måste ringa runt nu och hitta någon som kan instruera istället för mig.

Likes

Comments

Hej! Igår var jag i dojon på möten hela dagen ska jag vara ärlig så var det väl inte det roligaste sättet att spendera sista lördagen innan skolan börjar igen. Det var i alla fall kul att få se klubbens nya gym som vi väntat på i nästan ett år nu. Det var i alla fall riktigt fint.

Idag så vaknade jag mycket senare än vad jag skulle så hoppas på att det inte blir så problematiskt att gå upp tidigt när skolan börjar. I alla fall så har jag i dag bara handlat mat och köpt en hårddisk för att lägga över alla skolsaker på.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Jannika men de allra flesta kallar mig Jann. Jag är 18 år och studerar Ekonomi och Juridik. På fritiden så tränar jag karate och är i stallet. Tidigare så har jag bloggat på devote i ca 5 års tid men det blev rätt mycket i skolan innan sommaren så jag hann inte med. När sommaren kom så hade jag ingen lust att börja igen och nu kände jag lite för en nystart. Hoppas att den bloggen blir bättre än den första! Ha det bäst så länge!

Instagram: @JannikaLarsson

Likes

Comments