Lördag 27 januari, det är kväll. Sitter och väntar på att mina vänner kommer hit till Neon Wood där jag bor. Vi ska ha förfest här, så får vi se vart vi hamnar sen. Idag har varit en seg dag, jag har inte gjort så mycket. Men jag var med Tova och Annie vid det här monumentet, vid Treptower Park.

Det börjar närma sig flytt till Köln och jag försöker göra det bästa av tiden jag har kvar här i Berlin. Det känns konstigt, för jag tänker hela tiden att jag inte lämnar för evigt. Samtidigt vet jag ju inte när jag kommer tillbaka nästa gång. Och den gången kommer jag ju inte att bo här, antagligen bara hälsa på. Jag kanske aldrig kommer bo igen i Berlin. Och den tanken är konstig. För detta är mitt andra hem. Jag har ett i Sverige och sedan har jag skapat ett hem här, min bostad. Det är därför det är konstigt att tänka att jag flyttar och lämnar staden. Har aldrig flyttat iväg permanent någonstans ifrån. Jag har ju alltid haft Sverige kvar, men Berlin kanske jag lämnar för evigt. Vem vet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag, natt mot lördag. Idag har jag simmat i den här simhallen. Kändes lite som att man var i en brittisk kriminalserie som utspelar sig på 50-talet. Och att det snart skulle uppdagas ett mord.

På kvällen har jag ätit vegansk, vietnamesisk mat som var jättegod!! Sedan gick vi ut för att ta en öl. Vilket var ovärt.

Känner mig ganska sentimental och nere på något sätt. Även om jag haft en toppen-kväll. Har aldrig upplevt det på det sättet jag gjorde ikväll, men kände mig så disconnected från hela umgänget och samtalet när vi drack öl. Det var som att jag inte ens KUNDE anstränga mig för att delta i samtalet. Inte att jag inte ville eller något, jag var bara helt borta på något sätt.

Nu ska jag se På spåret.

Likes

Comments

Den 25 januari 2018. Folk skrattar och skriker ute på innergården. Men jag försöker att inte tänka på det. Själv sitter jag inomhus och startar en blogg. Som att det vore 2011.

Idag är det en vecka kvar tills jag bor i Köln. Här är en bild på mig i december, fem dagar innan jag åker hem till Sverige över jul, från Berlin. Då har jag fortfarande en helg framför mig med fest. Jag grät mycket den helgen och var nedstämd. För lite mer än en vecka sedan kom jag tillbaka och jag kände så fort jag klev på S-bahn att jag var typ hemma. Berlin är så fantastiskt och det känns ganska konstigt hur jag kan trivas så bra här. Jag har alltid haft någon konstig inställning till storstäder. Varje gång jag turistat i en storstad har jag alltid haft svårt att se mig själv bo i en. Jag har jättegärna velat, men har alltid känts lite felplacerad. Nu har jag bott i Berlin sen i September och jag är så nöjd. Berlin, ich liebe dich!

Likes

Comments