Hei igjen :)

Etter ett par sykdomsrunder siden siste innlegg må jeg ta meg sammen litt for dere og meg selv.

Nå har jeg levd som kvinne ett par måneder og trives bedre med meg selv og livet jeg har bygd meg. Som kvinne har jeg nå lært noen ting jeg egentlig vil ta opp. Jeg var nok aldri sett ordentlig på hvordan vi blir behandlet av menn. Som feks her en lørdag i februar var jeg ute på byen med ett par venniner, og hadde det veldig bra. Så kommer det en mann bort til meg og spør om vi kan danse. Helt greit for meg, da jeg ikke før den senere tid har fått mer oppmerksomhet fra menn, da igjen, utseende mitt utvikler seg mer feminint. Derimot når jeg da ikke ville mer aksepterte ikke denne mannen mitt nei, han svarte heller med at dette gikk så bra, og at han ville vente på meg. Unnskyld meg? Det kan ha gått bra i dine øyne. Men ikke for meg. Jeg har aldri opplevd før i livet mitt å ikke bli akseptert ved ett nei. Hvilken rettighet har en mann over hva jeg syntes? Hvertfall ikke hva han trodde.

Andre ting som også jeg merker er hvordan de ser ned på oss og vår rolle. Etter at jeg ble kvinne har jeg nesten ikke blitt kontaktet av andre menn enn for sex. Jeg beklager, jeg går ikke gjennom dette for din skyld og dine lyster. Og for å være ærlig er vi så mye mer enn et bruk og kast forhold.

Det var ett lite utblås fra meg. Det vil komme mer, oftere nå med tiden. Så får vi se hvordan dette går.

Til vi snakkes igjen,
- Traulaudiaries <3

Likes

Comments

Introdusere en ny blogg ja. Vanskelig. Sist jeg startet en seriøs blogg var jeg fjorten. Om den var så seriøs vet jeg ikke, men allikevel.

Denne gangen oppretter jeg noe for å hjelpe meg og kanskje dere. Gjennom denne bloggen, eller mer offentlige dagboken (som jeg vil si) skal jeg lede deg inn i min verden av tanker, jobben jeg gjør som frisør og andre ting.

Du tenker nok, UFF, enda en blogg med rare mennesker. Det er greit men min historie handler ikke om angst, depresjoner, fitness eller noe slikt. La meg introdusere meg selv.

Hei! Jeg er en av menneskene som du går forbi på matbutikken, kjører forbi i bilen din, venter med på samme venterom. Du ser på meg som noen andre enn meg. Hei! Jeg er født gutt, men inni meg er jeg en jente.

Bloggen er mine tanker om meg selv gjennom prosessen jeg nå skal gjennom, hvordan samfunnet vårt forholder seg til det. Samt noe mer oppmuntrende saker.

Vell. Det er vell en introduksjon i seg selv, eller kanskje ikke. Hvem vet. Til vi skrives igjen...

​(bilde hentet fra: google.com)

- Traulaudiaries

Likes

Comments