ja igår tog jag blodprov. Då sa jag till damen att de va över 20 år sen jag fick min pco diagnos och de fick mig att känna mig väldigt mycket äldre. Jag har varit mamma i snart 20 år och gift i 20 år och tillsammans med min man i över 20 år. jag fyller 40 😂😍
tycker de känns spännande för inget kommer juh ändras för de. Men de är ändå ball.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ja relationer tänker jag på igen.
vänskapliga relationer.
jag är säkert inte en perfekt vän till alla.
men de jag känner nu är att jag ofta försöker hålla liv i relationer. om man så bara skickar en liten emoj för att visa sitt intresse. skriver något på FB Instagram osv eller ja.. men när någon inte svarar på fler än två meddelande fast de blir läst .. ja man har inte alltid tid kanske?  men ja nä. jag har bara funderat att ge upp. för har man ett gemensamt intresse att hålla kontakten så gör man de. som sagt så har man vänner man pratar med jämt och andra man pratar mer sällan med. jag menar inte dom relationerna. utan nu menar jag när en försöker hålla kontakt och den andra inte visar intresse. Då är de juh inte någon mening att fortsätta försöka?  

ursäkta att jag inte har stora bokstäver å grejer. pallar inte hålla på idag. är trött... inte sov trött bara trött.

Likes

Comments

ska testa sätta in filmklipp..

verkar fan inte funka

han är sjuk och har feber. lite piggare nu på kvällen.

Hade lite ångest idag. vaknade utan och mesta delen av dagen va som sagt ångestfri så nog funkar den där attraktionslagen. jag får vara mer övertygande ikväll. 🤣

du koll@

https://www.instagram.com/p/Ben4DnDHgfs/

Likes

Comments

ångest är så utmattande.
har ofta ångest utan orsak. har juh säkert skrivit om de innan. men idag är de kaos. så stark ångest och jag vet verkligen inte vart de kommer från. har testat avslappnings övningar, krama träd, ligga i gräset och slappna av ja de kanske inte låter mycket när jag rabblar upp de 🙄😂

sen kan jag få ångest när jag pratar med människor både i Irl och text. även om jag inte säger dumma saker så får jag ångest för jag är som en ångvält.
kommer jag på något att prata om så kör jag.

blä

nu ska jag försöka sova.

behövde bara skriva av mig.

i morgon vaknar jag utan ångest!
i morgon har jag inte ångest på hela dagen
i morgon är en ångest fri dag.

(attraktionslagen)

Likes

Comments

Jag är ju inte bara lite rädd för mörkret. Men de blir faktiskt bättre. Man får inte låta rädslan ta över hur länge som helst.
Mitt hål är att kunna sitta ute och meditera i fullmåne. Idag kom jag ut i skogen och kramade ett träd. Jäkla stort steg framåt. Hade både hund och tre barn med mig. Och vi har skog på tomten men de är ändå skog och mörker och fullmåne. Har varit livrädd trots att jag haft min stora starka man med mig. De handlar om rädslor inom mig. Garanterat ett rädsla man byggt upp lär man va yngre och man skrämmande varandra och pushade vem som va "modigast"  Jag är mer rädd för överrasknings moment. Inte att de finns galna människor där utan ja.. bara plötslig uppenbarelse av vad som helst man inte är beredd på. "Spöken" har också skrämt mig fruktansvärt mycket men de är också något jag bearbetat och inte är så skrämd inför mer. Antar att jag även inom de blivit skrämd när jag va yngre. Är uppväxt i en väldigt andlig familj. Men ja som sagt ...  öppnar upp mig och släpper mina rädslor. Har fått se att de är människor man ska passa sig för.
Ja nä men de e så jag tänker.
❣️👽🦄

tjingeling

Likes

Comments

Skriver bara för jag behöver de. sparat två inlägg i min utkorg nu 🤣
De blev för mycket för min hjärna att hålla reda på så gav upp... båda gångerna. 😂🖕🏽
Jag är för mesig nu för tiden. Alla blir så jävla kränkta och jag bara orkar inte.

Postar lite bilder istället och funderar om jag ska posta de andra eller inte.

ger upp för idag, förlåt.

får se ikväll om jag kan redigera de jag skrev och posta de. Vet att många längtar efter mitt obegripliga svammel 😍
Ser att jag har en del läsare även om jag typ inte har synliga följare eller skyltar med min blogg längre  har jag rätt många läsare ändå. 😍

Likes

Comments

såklart kom snön när jag är sjuk.  kan man juh tänka och det blir negativ klang känner jag.

sååå

igår kom äntligen snön. även fast jag inte är frisk än gick jag ut en stund för att bara få vinterkänslan , andas in luften.. ja ni vet.. åhh 😍

Tyvärr blev jag inte friskare för de men de va så skönt.

orkar inte skriva mer helt seriöst.

haaaaj

Likes

Comments

jag brukar inte gilla att skriva att jag är sjuk.. de är så "tyck synd om mig" varning. Du är de nog okej att skriva i bloggen för här har jag ingen koll vem som läser.

vi har varit sjuka nu från och till i evigheter känns de som. ont i halsen, öronen, matta i kroppen. dom små pojkarna har varit geggiga i ögonen. min kropp är helt kaos. kan knappt stå upp för de gör ont överallt. känner mig helt lost. är van att ha diverse urinvägsinfektioner och livmoder inflammation och hit å dit. men inte de här. usch jag gillar inte de. men de gör såklart ingen.
men vissa tycker de e mysigt att bädda ner sig i soffan och titta på film och dricka te. jag vill ut i skogen och leka och hitta roliga grejer. gå på powerwalk och titta på vackra saker. jag vill inte ligga i nån jävla soffa å glo på film. jag har tagit något tappert dumdristigt försök till promenad. de har varit lite skönt under tiden men blivit värre sen.  jag har försökt vara ute en stund varje dag med barnen. såklart inte om dom har as mycket feber men lite luft behöver man ha. om så bara sitta på trappen och njuta av luften.
någon dag hade vi bara fönstret öppet länge så de kändes som vi va ute. man får kompromissa med sig själv.

låg varjefall här nu och kände att jag aldrig kommer bli frisk. Jacob va i skolan hela förra veckan men nu är han dålig igen. vad fan är de för jävla influensa. de är juh såhär de varit. frisk sjuk frisk sjuk....
meeeen så tänkte jag varjefall att istället för att tänka att jag aldrig kommer bli frisk för de känns så, så ska jag tänka att varje dag är en dag närmre tills ja är frisk för de är lite mer positivt betingat juh.

Har varjefall lite filmtips
på Viaplay tror jag de va så såg vi

varghunden 1 och 2 (White fang 1 och 2)

vad fasen har vi mer sett...  känns som tusen saker men kommer bara på dessa 🙄😂😂🖕🏽

Likes

Comments

nu låg jag å fick ångest för vad jag hade för kläder på midsommar. varför får man de hundra år efter?

nä bilden har inte ett skit med de att göra. bara rotade efter en bild men hittade denna .

Likes

Comments

Ibland gör man val och man vet att man gör rätt val men man kanske kommer på att sättet man gjorde de på va fel. Och de hemsöker varjefall mig i drömmar. Jag har drömt samma sak flera ggr. Att jag ska be om ursäkt att jag gjorde rätt val på fel sätt. Frågade till och med i ett drömforum vad fan mina drömmar stod för.  Fick svaret att jag måste ta tag i de på rätt sätt.
Så nu har jag gjort de. De va så mycket lättare än jag trodde. Jag trodde jag skulle få jätte mycket ångest men de fick jag inte.

ni som följt mej ett tag vet att mycket i mitt huvud består av relationer. Hur man möter folk, varför man möter dom, vad man lär av varandra och när man inte längre vill ha relationen. Är båda färdiga när en är färdig osv. Men bara för en relation avslutas innebär de ju inte alltid att man måste vara osams eller aldrig någonsin mer prata med varandra. De jag skrev ni innebär inte heller att jag vill prata eller höras Men jag är för gammal att gå runt och undvika människor. Jag orkar bara inte ha krav i vänskapsrelationer. Jag vet inte, jag vet inte alls egentligen. Vill inte ha bästa vänner, har inget behov att kalla någon bästa vän. Jag vill inte vara någons bästa vän. Fast egentligen vill man kanske de? Eller nä, jag vill vara min egen bästa vän. De känns som att med bästa vän kommer krav, krav jag inte vill ha. Men de kan juh vara för jag har så dålig erfarenhet av relationer som blir för Nära. Jag har säkert själv varit en dålig vän för någon. Man lär juh sig alltid av allt man är med om och av alla val man själv gör. En del människor faller de sig naturligt att finnas för. Jag finns så mycket för andra och glömmer mig själv. Då blir jag en så jävla dålig bästa vän till mig själv. Jag sitter och gråter för min ork är slut medans någon annan är lycklig för jag fanns där och lyfte dom när dom behövde de. Jag gråter inte nu alltså får jag förtydliga. Jag ser inte de som negativt att finnas för andra. De gör man inte för att få något tillbaka, man ger de man kan när man kan för att man kan helt enkelt.

kanske känner helt annorlunda nästa vecka 🙄😂😘

Lite filmtips.

8 below 
operation arkitis
pojken med guldbyxorna

hade en hel massa mer men de står helt stilla i mitt kontor.

Likes

Comments