Skrev tidigare en lång text till alla bilder som jag la upp med på något magiskt vis försvann hela texten och bara bilderna publicerades. Jag har tyvärr alldeles för ont i händerna för att skriva om allt idag men jag ska göra ett nytt försöka i morgon.

XOXO
Trasdockan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bild på tatueringen jag gjorde och på mejlet från TUI Nordic som fick mitt hjärta att slå dubbla slag
Likes

Comments

Sitter och tar en mysig fika med Alexandra och lilla Charlie :)


Likes

Comments

Nu har de gått några dagar och jag har hunnit jobba mina två första pass på Gröna Lund, vilket har varit underbart! Första passet satt jag i kassan och andra passet som var idag på vår stora entré så har jag varit värd. Har träffat så mycket trevligt folk, både gäster och personal och jag kan säga att detta kommer bli en grym sommar. Jag har tyvärr inte hunnit åka något själv men ska försöka hinna med de någon dag tänkte jag, älskar fart och fläkt så är ju kanon att få åka karuseller.

XOXO
Trasdockan


Likes

Comments

I helgen hann jag både ta det lugnt och ut på lite äventyr. Vart utgång på lördagen och på söndagen tog jag en tur till Gävle för att umgås med min kära pappa. Passade även på att handla lite. Vart en kaffemugg med lock, en kaffeburk, nya solglasögon, ett par nya byxor och två nya matlådor. Skönt med lite kvalitets tid med pappa, träffar inte han så ofta.
Måndagen blev lugn och idag har jag varit på utbildning på Gröna Lund där jag börjar jobba på torsdag, ca 10 000 sökande och bara ca 500 anställdes ganska nöjd! Var inte bara vi som ska jobba i kassan som var på utbildning och tränade idag, även dom i fast food fick lära sig och vi fick vara deras kunder. Så vi fick välja fritt va vi ville äta eller dricka och allt var gratis. Inte helt fel måste jag säga, jag åt en langos och sen till efterrätt en glass med kaffe. Efter en hel dag på Gröna Lund tog jag in på hotell för natten. Så nu har jag bäddat ner mig i en stor skön säng och tittar på lite tv, skönt att unna sig lite ibland.
Imorgon blir det först hotellfrukost och sen mer utbildning, spännande!

XOXO
Trasdockan

Likes

Comments

Blir att sova med hink i natt då det lilla jag har fått i mig i dag åker bergochdalbana i mig.
Hoppas alla har en bra påsk

XOXO
Trasdockan

Likes

Comments

Krockade så kvasten gick sönder och katten smet men lyckades rädda kaffepannan full med godis, vilket gjorde barnen väldigt glada på jobbet när jag kom och bjöd.

Innan jag åkte till jobbet idag var jag på sjukhuset och träffade min doktor som bestämde sig för att ta lite blodprover för att bland annat kolla om jag är gluten, då jag har så svårt med mat nu mera. Så bara att vänta och se om jag har något mer att skriva på min lista.

Dagens outfit blev ett ihop plock av lite allt möjligt och resultatet blev en påskkärring.

XOXO
Trasdockan


Likes

Comments

Denna dag bestod av jobb och jobb och lite mer jobb, sen träning och lite god mat sen var energin slut. Av vad som fans kvar av dagen tillbringa jag vid tv:n idag

XOXO
Trasdockan

Likes

Comments