skriv frågor på ask..

namn:TransKillenJosef

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tänk när min gick i förskolan om lärana sa att man skulle räkna hur många tjejer det var och hur många killar osv...dagen efter att jag kom ut som transsexuell gjorde min lärare det och eftersom bara mina vänner vet det så räknade ju jag som en av tjejerna..vilket var så sjukt jobbigt!!
och nåt jag inte förstår är att direkt när.man för så blir man indelad i en "fak" alltså tjej och kill faken.. vad tycker ni om det? kommentera gärna vad ni tycker!!:)

om ni har frågor skriv i kommentarerna eller på kik :transjosef

hörs hej

Likes

Comments

igår när jag kom hem från skola så kände jag bara att näej nu orkar jag inte mer...att inte våga säg till nån att jag är transsexuell var så otroligt jobbigt.. och nu vet jag inte om det var bra eller dåligt men jag gjorde ett rätt så kort insragram inlägg (min insta är priva) om att jag var transsexuell osv..just i stunde då jag gjorde det så kändes det sjukt bra men idag när jag kom till skola idag var det ca 2personer som pratade med mig från början å efter ett tag så kunde jag väl prata med mina andra "vänner"också...så jag är väl rätt glad att jag gjorde det fast ändå inte. Vid tycker ni? Kommentera gärna!:)kontakta mig gärna på kik: transjosefhat gött så hörs vi!:)

Likes

Comments