Header

Jo, mitt namn är Julia, kallas oftast för JT eller Tran. Kort beskrivning. En 18-årig före detta cheerleader-athlet som just nu är en vanlig gymnasiestudent bosatt i Malmö. Spenderar gärna tid på träning, vänner, familj och pojkvän. Jag har även ett stort intresse för mode, inredning och skönhet – klyschigt right?

Hur är jag som person? Det beror på vem som frågar mig. Är det en arbetsintervjuare skulle jag sagt att jag var positiv, noggrann och effektiv. Frågar man mina kompisar så är jag en asiat på 160cm som är utseendefixerad men kanske lite careless ibland. Skulle jag frågat mig själv så skulle jag sagt att jag är en vanlig människa som inte är rädd för att uttrycka åsikter och som inte alltid bemöter uppgångar, men även nedgångar som till exempel psykisk ohälsa och osäkerhet, precis som alla andra tonåringar i samhället.

I denna blogg kommer ni att få följa min vardag och mina tankar. Jag kommer dela med mig av om till exempel vad jag vill göra med min framtid, gymnasiet, om att hitta rätt vänner, blandat med andra grejer jag är intresserad av och saker man inte vågar prata om eftersom livet är inte alltid lika perfekt som Instagram eller lika roligt som Twitter. Kram, JT.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments