Kostschemat fortsätter och lika så träningen. Helt galet hur myckwt mer energi och ork jag har på gymmet nu när jag äter mer regelbundet dvs. var tredje timme. Kostschemat funkar med bra och tycker för det mesta att jag får det till att funka, även om middagen tar lite mer tid att tillaga men det är mest för att jag inte planerat tillräckligt bra.

Dagens träning varade ca 1 h och 40 minuter och bestod av Rygg + Biceps. Märktes verkligen att det var en varm dag då gymmet var så gott som tomt. När styrketräning var klar avslutade jag passet med lite konditionsträning i form av löpning i trappor x 10 samt snabba fötter på trapporna 5 ggr.

Sjukt gött pass och hade sjukt bra pump på dagens pass. Glädjen är verkligen enorm just nu eftersom jag redan börjar se bra resultat efter bara 1 vecka in i det nya kostschemat. Hade aldrig kunnat tro att musklerna skulle börja synas så fort, viste väll att jag egentligen hade dem gömda någonstans.

Natt natt!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments