Header

Anledning till jag inte blogga e min aktuella telefon e paj o nu använder jag min gamla . Min gamla e i te sådär Superbra så få se hur duktig jag kommer varA .

Likes

Comments

Att blogga är egentligen inte min grej men det går i vågor . Just nu blev jag lite sugen . Nu har jag inte skrivit på par månader men sist jag skrev så slutade jag mitt jobb .

Nu jobbar jag i Norge o det e 2 månader kvar av säsongen det har varit motvindar och medvindar på jobbet men nu känns det som det e mest medvind .

Kommer förmodligen uppdatera me lite händelser som hänt här lite då o då lite sen men bättre än inget .

Likes

Comments

Jag har nu jobbat 6 år kanske lite mer o nu e det dags o byta . Detta pass jobbar jag o sen slutar jag på mitt och ska jobba på ett annat ställe om 3 veckor .

I vanliga fall brukar jag inte va på ett ställe för länge men i detta fall har 6 år gått fort .Anledningen till att jag byter är att det känns som det inte händer något när det gällde att utvecklas. Bara för man blir äldre så betyder det inte man vill ta det lugnt . Nu vill jag byta jobb som däremot kan ge mig mer kunskap o erfarenhet.

Ni som inte vet så jobbar jag som kock på sjön o ska ta mig till Trysil o jobba lite . Just nu känns det som det inte e verklig , svårt o haja det än så länge . Ska bli skön o känna det händer nåt

Likes

Comments

Det där med att blogga är inte min starka sida  men  ska prova o blogga lite mer  men såfall nästa vecka .Den  mobilen jag har nu e verkligen kass o jobbig o använda så kanske jag blir bättre framöver  .  Det som endå  alltid går bra är träningen den flyter på som vanligt :)

Likes

Comments

Ibland när man ska träna så kan man känna sig omotiverad , anledningen kan vara många .Idag va jag omotiverad men kom på att jag kunde gå till mitt andra gym dör jag tränar ibland . Att gå till samma gym varenda gång kan kännas lite tråkigt så då rekommenderar jag att göra nåt annorlunda o gå till annat gym . Alltid kul o se andra människor o alla gym har juh inte likadana maskiner ,så då blir man lite mer tagGad

Likes

Comments

Jag saknar mitt gym ! Saknar morrnarna med stammisarna på gymmet o pensionärerna :)

Likes

Comments

Ska juh hem på tisdag men vet aldrig på vilket humör jag e på .att sitta åtta timmar på buss e juh inte så kul. :/ men billigast . Att flyga går fort men dyrast o tåg e juh oki men går inte då många avgångar . Fan kan aldrig bestämma mig särskilt dem här 2 passen jag har annat schema :/ . Imorrn få vi se va det blir

Likes

Comments

Anledningen till jag inte lägger upp massa bilder e att jag e på jobbet o har inte mobilen i fickan . Dumt o ha den i fickan när man jobbar vid spisen o så . Ska lägga upp mer när jag e hemma :)

Likes

Comments

Idag skulle man träna som vanligt men lusten va väck ... Den va helt borta . Shit happen o hoppas den e bättre imorrn kanske det beror på jag tänker mkt eller nåt . Jag har oxå hemlängtan :(

Likes

Comments