Andra veckan är nu avklarad... ÄNTLIGEN!!

Denna veckan var jobbigare än den första veckan!

Humör: Har varit allmänt trött, grinig, irriterad och på dåligt humör! Vet inte riktigt varför jag har varit så! Har knappt kunnat kontrollerat mitt humör vilket stör mig!

Kroppen: Denna vecka har jag gått ner 0.8 kg vilket är helt okej. Jag vet att andra veckan är en utav de tuffaste så om man ser i den vinkeln är jag nöjd!

Sötsuget: HJÄLP!! Denna vecka har jag nästan konstant varit sötsugen! Om någon sitter med godis i närheten av mig känner jag verkligen hur det vattnas i munnen. Samtidigt tänker jag att det skulle vara så gott med godis och sötsaker! Men som förra inlägget NEJ! Jag ska inte fastna i fällan!

Denna vecka har varit tuffast hittills! Men jag kämpar på!!
Nu går vi in i vecka 3 vilket kommer bli spännande att se hur mycket jag kan gå ner denna veckan!!!

LF

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: LCHF

Hej på er!

Nu har jag hållit på med LCHF I mer än en vecka. Jag tänkte skriva om hur denna vecka har varit!

Humör: Alltså jag har varit på så bra humör. Jag har varit glad och inte alls så trött som jag var innan. Det var så skönt att slippa vara trött. Att orka mer och ha en positiv inställning till det mesta!

Kroppen: Kroppen har reagerat fantastiskt bra på LCHF jag har alltså gått ner 2,7 kg på första veckan: Jippi :). Jag har inte lika ont i kroppen som innan och det som jag är mest glad över är hjärtat. Innan så hade jag kramper i hjärtat nästan varje dag som kom i omgångar men denna vecka har jag inte haft någon som helst känning i hjärtat vilket är så skönt och en sån lättnad.

Sötsug: Det är nog det som har varit tuffast! Jag har inte ätit onödigt socker alls! Har absolut tänkt på godis och sötsaker att det skulle vara så gott men NEJ!!. Jag vet om jag skulle äta något sött skulle jag bli så besviken på mig själv.


Tänkte försöka göra en uppdatering efter varje vecka med dessa 3 punkter som jag tycker är intressantast att veta om. Kommentera om ni vill veta något mer så lovar jag att jag kommer svara!!


LF

  • LCHF
  • 10 Readers

Likes

Comments

Postad i: Första inlägget

Hej på er!

Jag är en 16- årlig tjej snart 17 år som har precis börjat blogga här på Nouw.com. Jag är egentligen en helt vanlig 16 årlig tjej, går i skolan, umgås med familj och vänner och spelar innebandy.

Varför har jag börjat blogga om LCHF och träning?

För det första är jag INGEN expert på det här. Men jag vill ge inspiration till folk i min ålder som har ställt om sitt liv med både kost och träning som jag har gjort. Jag vill visa att det inte är omöjligt! Att alla kan lyckas oavsett ålder, kön och förutsättningar i livet

På min blogg kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord. Men försöka hålla mig till kost och träning.

Hoppas ni kommer tycka detta ska bli lika intressant som jag tycker det ska bli.

LF

Likes

Comments