Mest lästa

Simple things

" På väg till jobbet. Det är verkligen så fint väder idag. Hade helst velat gå en långpromenad med hunden och avslutat med en kopp te hemma.…"

We love like that

" Planta nr två som flyttat in i mitt rum. Kommer ha en djungel snart men älskar det!!! Kan inte bärga mig tills dessa börjar växa, och fram…"

Out

" En torsdag utöver det vanliga. Vilka fantastiska vänner. "

Postad i: Vardag

Åkte på en magsjuka, blev frisk, tog tag i livet och möblerade om mitt rum. Rätt bra avslut på en annars skitdålig helg om jag får säga det själv. Tagit det lugnt har jag gjort i alla fall, det kanske behövdes.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Matstunder

Mötte upp Frida efter jobbet för lite tjejsnack och drinkar. Tiden går så fort just nu, skulle bara vilja stanna upp och uppleva varje ögonblick en gång extra. Men får se till att uppskatta det lilla så mycket som möjligt istället! Efter några drinkar på Mjesto som verkar bli mitt och Fridas nya favoritställe, drog vi oss till Frenchi för att umgås med Silvia också. Två flugor i en smäll! Var dock jättetrött efter en lång arbetsdag så somnade gott i min säng kl 00. Idag är det andra planer som står på schemat! When will I ever rest?

Likes

Comments

Postad i: Matstunder, Vardag

Gårdagens dejt, fina Ewa. Vi åt lunch på Güntherska och jag fick även min födelsedagspresent. Två böcker, perfekt. Fick egentligen Catcher in the Rye (asbra bok, läs den om ni inte har det) men den har jag redan läst. Så bytte ut den mot två andra varav en är How to kill a mockingbird. Har inte läst den konstigt nog så det ser jag fram emot.

Sedan gick vi och shoppade lite inför kvällen. Firade Frida med hennes familj vilket var superkul. Avslutade på Birger Jarl as usual, men somnade gott i sängen i rimlig tid. Imorse blev jag ompysslad och bortskämd med både glass o chips i sängen. Fint.

Likes

Comments

Postad i: Tankar och ord, Vardag

På grund av jobb i Stockholm i helgen bodde jag och Michaela kvar i Stockholm. En helg på Story Hotel med massa skratt och lite sömn. På fredagen låg vi i sängen och drack vin framför idol. Och på lördagen blev det Bardot och sedan Bergmans. Det var minst sagt en underbar helg och skönt att komma bort lite. Känns som att jag svävar lite på moln just nu känslomässigt, lite av en kittlande känsla. Det är härligt.

Likes

Comments