Ofixad bild - mamma mage , bristningar och celluliter den oretuscherade sanningen

#JAGÄRWICCI

Dessa underbara bilder som Linda på Klemner studio tog 2016 satt jag först med en lång lista kommentarer om vad som skulle justeras,,, tills det slog mig att va fan!!!
Då blir jag ju som dessa jag kritiserar för att "lura" folk på sociala medier med falska före och efter bilder och det var ju inte därför jag gjorde denna resa utan för att visa med "sämre" förutsättningar ändå kunna träna sig till en stark och sund kropp.
Visst sen har jag fått tre bilder fixade som skall användas i reklamsyfte som slätats till, men denna är en sån bild jag verkligen ville ta bort lilla putmagen samt ta bort alla bristningar och runda till rumpan
Detta är dessa jag mår riktigt dåligt av över min kropp.. Blir liksom bitter när man ser andra mammor som det knappt syns på att de fött barn och halva min kropp är ärrad. Och ngt sexpack får jag aldrig utan operation
Men samtidigt är det hela världen? Nej kanske inte,,, bära det med stolthet jo jag försöker även om jag tycker det är fruktansvärt fult på mig och råkar man visa sig på stranden slår det aldrig fel att både vuxna och barn stirrar eller till och med frågar vad jag gjort för alla dessa bristningar och lös hud.
Operera? Nja så viktigt och riktigt så dåligt mår jag inte för att göra ett stort ingrepp med lång läktid för att radera bort mina graviditeter.
Fast ibland hade det varit skönt att kunna köpa vilka kläder man vill utan att tänka på huden eller artisten är skadad så alla material inte fungerar mot ärren

Så summan av kardemumman här är det en bild som Linda först skulle retuscherat bort magen och bristningarna men efter överläggande med min make som påminde mig om syftet om varför jag gjorde allt detta, så är den naturlig med putmage och alla skavanker.
För vad skulle det resulterat i? Jo att få andra (sådana som jag) som tycker det är jobbigt med kraftiga bristningar och lite mamma mage som kommer sitta och titta på mina fixade bilder och tänka (precis som jag) jaha ännu en "perfekt" person som lyckas bli av med bristningar och lös hud på ngt jävla mirakulöst sätt..
nu säger jag inte att alla tänker som jag men refererar bara till mina tankar. Från 12 cm lös hud ( efter första barnet) till detta måste ju iaf vara väldigt bra..godkänt i alla fall. Glömmer när jag stirrar mig blind på alla rutmagar som mammor har att se ifrån vart jag började och alla har ju olika startlägen.
Och när jag var 20 och nybliven mamma och verkligen blev påverkad av sociala medier som talade om för mig att jag var en lat och värdelös mamma och framför allt osexig som inte kom iform på två veckor efter min förlossning som om det nu skulle vara prio ett men det är ju det man tror och lyssnar på.
Så om detta kan hjälpa en nybliven mamma på ngt sätt att lite drar huden ihop sig utan operation och man vänjer sig. 12 år senare är det inte det viktigaste för mig längre. Plus att det finns jävligt bra dra in magen kläder :P

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Så duktig du är på att skriva & så bra saker du delar med dig av!!
nouw.com/sarafogelström
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Starkt av dig. Tycker det är synd att det fokuseras så mycket på utseendet istället för att kroppen ska må bra. Om jag lade upp då och nu-bilder skulle många säkert hylla mitt utseende på då-bilden. Vad de inte vet att jag då hade ätstörningar, spydde dagligen och var så svag att jag blev yr om jag anstrände mig. Idag må jag vara överviktig men jag mår bättre än någonsin och det är det viktigaste för mig.
Så länge man håller igång kroppen och äter någorlunda sunt borde inte utseendet spela roll, men tyvärr är det ju svårt att inte jämföra sig.
nouw.com/jossustravelpics