Det jobbigaste på mkt länge, har gråtit så jag har ont i ögonen...
Avskedsfest för Emma som flyttar till USA på måndag!
Det gör ont, jävligt ont :(
Jag bara gråter och gråter, kan inte sova, kan inte tänka, kan inte göra någonting... fan!

Vi säger inte hej då, vi säger vi ses snart!

Jag älskar dig Emma!

Likes

Comments

på måndag åker du verkligen... Jag kan inte greppa det, jag vill inte förstå... Om jag blundar tillräckligt länge så kanske jag vaknar upp och märker att det är en hemsk mardröm...
Men jag vaknar aldrig, för det är verkligheten...
Död åt verkligheten, död åt att du ska befinna dig på andra sidan atlanten i ett helt jävla år!!! Jag vill inte, jag vill verkligen inte!

 

Det är en dröm som går i uppfyllelse för dig och det vill jag verkligen inte ta ifrån dig, men jag hatar att det ska vara så jävla svårt att låta dig åka...
Men du ska veta Emma, att du kmr finnas i mina tankar varje dag och du kmr vara enormt saknad här hemma!
Jag älskar dig Emma Katarina Malm, av hela mitt sketna hjärta! Until death do us part!

Fan fan fan! :(
 

Likes

CommentsJag borde sova för ska upp tidigt imorgon och hämta Jasmine i falköping... Men kan inte sova... Ligger och blundar och vrider o vänder på mig...
Känner hur ångesten kmr krypande.. Tankarna om allt och ingenting våldgåstar min hjärna!
Det är inte möjligt, jag kan bara inte vara så dum så jag låter det inträffa igen..? Trodde inte jag kunde bli sån igen, trodde jag lämnade hjärtat djupt begravt och krossat efter P... Kunde jag ha så fel? Har jag inte blivit en känslokall bitch? Egentligen är jag nog en vilsen, sårad och rädd själ som söker bekräftelse.. Jag försöker intala mig själv att så är inte fallet. Jag har blivit känslokall, punkt slut! 
Känslokall, det ekar i mina öron. Det stämmer inte... Jag vill att det ska vara så, men det är inte så! Helvete Jen, låt det inte hända dig igen... Låt inte hjärtat styra dig, följ hjärnan. Det den säger är bäst...
Men varför i helvete är det då så svårt och inse det? Är jag trög eller finns det fortfarande en gnutta hopp kvar inom mig? Dumma känslor, lämna mig och mitt huvud, hjärta och själ ifred!

Jag har dåligt samvete, det finns så mkt jag borde hinna med som inte hinns med... Så många vänner jag träffar allt för sällan om någonsin! Hur jag än försöker, hur jag än vrider och vänder på det så hinner jag inte. Dygnets 24timmar räcker inte till helt enkelt! 

En annan tanke som kom upp inatt var att snart åker Emma, min älskade Emma! Jag kan inte riktigt koppla det.. Vi ses knappt längre, så egentligen så borde jag väl inte känna en sån ångest över att hon ska åka? Men det är tanken av att hon inte befinner sig i samma land, på samma kontinent... Att hon inte kmr finnas där om jag verkligen behöver henne... Det är det som är det bästa med våran vänskap, vi behöver inte ses/höras varje dag för att bevara våran vänskap. Vi vet var vi har varandra och är det något så hörs vi av... Och när vi ses så är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra. 
Våran vänskap är livslång, gränslös äkta kärlek!
Hur som helst, om du läser det här emma så ska du veta att du kommer vara saknad och att du kommer finnas med mig i tankarna varje dag. 
Och när du kommer hem igen, så finns jag här, som jag alltid gör, och alltid kmr göra! 
Jag älskar dig! <3
 

  

 

 

 

Jag saknar dig babe, även om jag inte vill! Försvinn ur mitt hjärta!

Likes

Comments

Kommer inom snar framtid radera min ns... 
Tycker inte om vad den har utvecklats till...
Ska bara spara alla mim blogg inlägg sen är det bye bye ns!

Alla som vill ha fortsatt kontakt med mig så finns jag på 
bilddagboken: missdiablo (bli min vän)
myspace: www.myspace.com/jennifernilsson
Helgon: asangelscry
efterfesten: xtiina

Och självklart på msn... 
Fråga efter min msn inom dom närmsta dagarna då!


Tack för mig!

 

Likes

Comments

www.summertimes.blogg.se

Likes

Comments

Softly we tremble tonight, picture perfect fading smiles are all thats left in sight, I said Id never leave youll never change Im not satisfied with where Im at in life. Am I supposed to be happy? With all I ever wanted, it comes with a price. Am I supposed to be happy? With all I ever wanted, it comes with a price. You said, you said that you would die for me…. We made plans to grow old, believe me there was truth in all those stories that I told. Lost in a simple game cat and mouse are we the same people as before this came to light? Am I supposed to be happy? with all I ever wanted, it comes with a price. Am I supposed to be happy? with all I ever wanted, it comes with a price. You said, you said that you would die for me… You must live for me too... For me too...yeah, yeah… You said that you would die for me… Am I supposed to be happy? with all I ever wanted, it comes with a price. Am I supposed to be happy? with all I ever wanted, it comes with a price You said, you said that you would die for me…

Likes

Comments

baby, where did you go? baby, what did you do? this one is dedicated to you wherever you go wherever you are I cant get you out of my head whatever you say whatever you do you cant convince me that were still right for each other baby, why did you do the things that you did? all we became was a misery of nothing so I wonder why do I suffer when I dont miss you? and I wonder will you ever understand that I dont regret that I were making you believe that I really cared baby, why did you do the things that you did?

Likes

Comments

Det enda nederlaget som finns är att sluta försöka!

Likes

Comments

Jag vet inte. Jag var hos läkaren idag, enligt henne mår jag bättre än för ett par månader sen. Men jag vet att så är inte fallet. Jag mår sämre än någonsin! Världen försöker krossa mig, och jag tror faktiskt den lyckats!

Likes

Comments