Det är väl bara att göra som vanligt, bara börja. För den där perfekt dagen när allt stämmer kommer inte komma. "Just do it" Först ska jag bara göra detta, sedan ska jag bara göra det. Äh, det är lika bra att börja!


Jag ska börja blogga, igen. Jag har haft 2 bloggar sedan tidigare. Den första hette "Kära Backeskär" som jag startade våren 2008. Precis innan Ted blev sjuk i cancer. Den bloggen var ett väldigt bra verktyg för mig när han blev sjuk, när han var som sjukast. När han dog. Min andra blogg hette Träningsnarkomamman, en jag byggde upp när jag gick en online kurs i att skapa hemsidor. Nu är det dax igen! Jag lägger den här, på Nouw. Det verkar vara ett återkommande mönster att jag jag börjar blogga när något krisar i mitt liv, återkommer om den biten.. :) Men det var min fina mormor som efterlyste mitt bloggande. Och jag gillar mormor. Hon är 90 år ung och hon är min idol och jag vill följa hennes fotspår och har förhoppningsvis många gener från henne. Hon är pigg och alert och är på väg till 3 siffrig ålder. Jag ska också hamna där...
En bild... det får bli bilden för min egna lilla sommarpratare. Fick frågan igår hur det går? Det är jobbigt, skitjobbigt. Så jag drar mig för den biten. Men det kommer vara utvecklande för mig och då behöver jag prioritera den biten. Också :)

Likes

Comments