Nu börjar våren närma sig med stormsteg:) och många känner sig väldigt bleka!
Då finns det underbara och ofarliga alternativet "Brun utan sol!"
Det som gör att man får ett bra resultat är att skrubba både Kropp och ansikte!
Eftersom brun utan solen sätter sig på det yttersta hudlagret! gör det att den blir jämnare och sitter bättre om du tar bort dom döda hudcellerna först!
vill man ha ett jämt resultat smörj in dig med nån fuktkräm.
Va också noga med att skrubba armbågar och knäskålarna extra noga samt smörj där med!Där är man oftast väldigt torr.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 80 Readers

Likes

Comments

Sommartiden gjorde att man va lite disorienterad på träningen idag! Cardio Intervall:) olika stationer i en timme! Man tränar verkligen hela kroppen!! Lite tufft i början men riktigt gott nu på slutet..Nu blir det mat och dusch! sen ut med familjen i det vackra vädret. Ciao
  • 82 Readers

Likes

Comments

vilken underbar lördag i trevligt sällskap!Älskar att va spontan och gör det hjärtat tycker känns bra!! Promenad med svärföräldrar sen turas om att dricka på krogen!Nu är det pojkvännens tur och jag myser hemma. Solen lyser fortfarande och man kan inte va annat än lycklig!!!!! Ha det gött nu!
  • 80 Readers

Likes

Comments

Har haft en underbar dag i solen!Och nu förtjänar jag lite vin och lite avlastning!
Man blir lite sugen att sätta sig på någon uteservering!
Jag och min pojkvän pratade om det och vi ska försöka fixa lite barnvakt och få lite "tillsammans tid"lite då och då! Viktigt så man inte tappar stinget;)
Jag vet att jag börjar bli äldre men jag vill inte bli gammal i sinnet! ALDRIG!! Ha en fin helg nu! Börjar redan känna att vinet sätter sig huvudet!
Billigt när man knappt tål ett glas vin längre :)Likes

Comments

idag är en sån där dag kaffe gör sitt! blev bra pigg ;))Sen bli det att gå ut i det fina vädret ! Hälsa på Pappa och han flickvän,sen blir det att träna lite ikväll!
Behöver komma ifrån lite och ladda upp mig!! Nä nu får jag sätta igång att fixa iordning oss så vi kommer ut..Ha en fin fredag!!!

Likes

Comments

Sisley har en fantastisk skön fuktmask!Som ger huden all fukt den behöver!
Du lägger på rikligt på huden kan även användas runt ögonen!
Man låter den verka några minuter och man kan riktigt se hur den bokstavligen sugs in i huden..
Överskottet sköljs inte av utan detta klsppar du in i huden!
Känner du dig kladdig kan du ta en servett och fånga upp resterna! passar alla hudtyper även män!
Används vid behov, men kan användas varje dag om du jobbar på ett jobb där huden blir fuktfattig!Eller sitter mycket vid datorn.
Genom att den ger så mycket fukt, minimeras också fina linjer!

  • 106 Readers

Likes

Comments

Har varit en tung dag hemma med en liten sjuk söt unge som klättrar upp för ens ben hela dagen!Just det här att va inomhus gör en lite deprimerad....nu har jag stängt in mig i badrummet och tagit mig ett välförtjänt bad!
Skulle ha traktor hörlurar på mig också så det blev helt tyst;))Hör lilla stumpan ropa efter mig! Imorgon ska jag fan dricka lite vin så kanske det blir fart på mig...Ha en god kväll!

  • 86 Readers

Likes

Comments


Liten berättelse om min arbetsplats och det märket jag jobbar med!
Har jobbat med Sisley i ca 8 år nu och innan dess har jag jobbat på Kicks i 4-5 år och med alla märken!men det är första gången jag känner att jag kan stå fullt ut och sälja ärligt ett hudvårdsmärke!För den gör vad den säger att den gör
Den kostar en del men den är så dryg så räknar man på det blir det inte dyrt i långa längan.
så som vi brukar säga
"köper man en billig Bag in box "dricker man mer och kanske utan känsla men om man köper ett "dyrt" vin sitter man och njuter och smuttar på det.:))


Sisleys produkter är baserade på phytokosmetologi vilket innebär att man använder NATURLIGA plantextrakt och essentiella oljor i sina produkter. Fördelen med att använda NATURLIGA plantextrakt istället för syntetiska är att de naturliga plantextrakten kan arbeta i synergi och resultatet mångdubblas.

Män:

Sisleys hudvårdsprodukter passar mycket väl även för män, inte minst för dess äkta dofter och diskreta förpackningar. Sisley:

När Hubert d´Ornano grundade Sisley 1976, hade aromaterapi och phytoterapi ännu inte nåt Europa. Användningen av växtdelar och essentiella oljor i skönhetsprodukter ansågs vara ett mycket innovativt koncept.

 Hubert d´Ornano förstod tidigt att växtriket hade mycket att bjuda på. I världen existerar det omkring 80.000 olika växtarter och det faktum att människor äter växter och inandas växter gjorde det helt enkelt naturligt att även använda sig av växter i skönhetsprodukterna.

Som den sanna pionjär Hubert d´Ornano är, specialiserade han sig för phytokosmetik, och valde att uteslutande använda sig av de allra bästa växtdelar, för att skapa den ultimata skönhetsvården.

Sisley drivs än idag av familjen d´Ornano, och idag är det Phillippe d´Ornano som är adm. director, Hubert valde att dra sig tillbaka och sitter nu som styrelseordförande, vid sidan om har han sin fru Isabelle d´Ornano som är Sisleys creative director.

Familjen kan jobbar hur länge som helst med att få fram dom bästa ingredienser na och det får helt enkelt ta hur lång tid som det krävs! Dom vill kunna stå för sina produkter! Allt är oparfymerat och det ända som doftar är växternas egna dofter!
Det som gör det lätt att jobba med dessa produkterna är att dom är otroligt effektiva och man ser resultat väldigt fort samt att dom är väldigt dryga...
Gå in och se om Sisley finns hos er hudvårdbutik!! be om något prov och testa!
Jag lovar er att ni kommer bli sålda så som jag och många med mig:)

 Har ni frågor om Sisley!!
Ställ dom så ska jag göra så gott jag kan för att svara på dom....

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 346 Readers

Likes

Comments

idag hoppade jag vår mamma/barn träning!,även om hon bara sitter i vagnen känns det inte rättvist när hon är lite dålig!Regnar idag med så valet av dag känns bra:) så det blir att mysa och kolla tecknat!Kroppen ställer in sig på nåt sätt för att vara lugn:)  • 87 Readers

Likes

Comments

Är helt slut efter en intensiv dag! Gott att min ssmbo tog över och la vår dotter!Sitter nu och småglor på tv ....Imorgon Är det Dax för mammaträning igen!Känns som jag börjar få in mina tränings rutiner igen!
  • 95 Readers

Likes

Comments