Med en Celsius i soffan så laddar jag nu inför kvällens träning. Tanken var att köra pass 2 på gymmet, men eftersom det alltid är galet mycket folk på gymmet och man får vänta på att få rätt maskin mellan 17-20 så tänkte jag att jag kör GRIT cardio + Body Pump 60 min idag. Det blir nog svettigt nog! 🤔💦 Dessutom ligger mycket fokus på biceps + triceps vilket jag annars skulle kört på gymmet.

Nu ska jag göra i ordning lite matlådor för kommande dagar. Kyckling, lax & potatis är på schemat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har äntligen parkerat mig i soffan efter en lång dag. Dagens benpass gick helt okej. Kände mig ganska trött i kroppen efter gårdagens match och med ett jobbpass direkt innan. Men jag tog mig igenom det.

Idag körde jag pass 1 vilket ser ut följande:
3 x 8 knäböj
3 x 8 marklyft
3 x 8 raka marklyft
3 x 8 hipthrusters med stång
3 x 15 tåhävningar med stång
30 min cardio

Efter passet blev det hopp in i duschen och en liten sväng inom matbutiken. Kvarg, potatis & kyckling behövdes inhandlas.

Jag går just nu på ett kostschema som avslutar den 16 december. 3 veckor kvar. KÄMPA! Målet är att väga 60kg. Imorse låg jag på 63,5. Det kommer jag klara. Heja mig!

Nu blir det kvarg och invänta paradise hotell!

Likes

Comments

Idag börjar jag kl. 08.30, vilket jag älskar. Det är varken för tidigt eller för sent. Då finns det lite tid att ligga kvar och dra sig i sängen! 💤

Ett redigt benpass med 30 min cardio står på agendan efter jobbet idag. Är alltid så evigt tacksam att min jobb är på samma plats som gymmet, det sparar så mycket tid!

Veckans träning ser ut följande:

Måndag: Pass 1 + cardio 30 min
Tisdag: Pass 2 + cardio 30 min
Onsdag: Handbollsträning
Torsdag: Handbollsträning
Fredag: Vila
Lördag: Match
Söndag: Pass 3 + cardio 30 min

På söndagar planerar jag alltid upp hur min träning för veckan ska se ut. Vet jag inte vad jag ska göra när jag kliver in på gymmet så blir det aldrig ett bra pass. Lika så om jag inte i förväg bestämt vilka dagar jag ska gå vart.

Jag har tre träningsscheman jag följer på gymmet. Mycket BASÖVNINGAR står på samtliga pass eftersom jag varken har tid eller lust att lägga all min lediga tid på gymmet. Passen lägger jag upp löpande menad jag kör dom.

Bilden är från min & Isabelles långpromenad i helgen.

Likes

Comments

Hej på er!

Vad spännande att jag hamnade här, och du också för den delen. Jag är en skrivare - i perioder. Jag älskar verkligen att skriva, men jag gillar att skriva om sådant jag vill skriva om. Nu är det så att jag behöver en spark i rumpan och detta är anledningen till varför jag hamnade med en blogg vid namnet "träningsbok".

Förra måndagen valde jag att gå på ett kostschema i 4 veckor då det vankas bikinitid om bara 5 veckor för min del. En vecka är redan gjord och jag märker fort hur jag fuskar när det inte finns någon som kollar mig ordentligt. Därför får detta fungera som en träningsbok dessa veckor. Det är mest för min egen del, men är det så att du råkat halka in här och vill se hur det går, så är du mer än välkommen!

Så imorgon, och framåt, ses vi här helt enkelt!

Likes

Comments