Header

Hej bloggen, det var ett tag sedan! 77 dagar sedan om man ska vara exakt.. De har hänt mycket sedan sist & jag kommer inte orka skriva allt i detalj. Men nu på sommarlovet tänkte jag försöka dra igång bloggen igen & jag hoppas att ni kanske kan tänka er att läsa den igen, även fast jag haft en ganska lång paus.

För mig & Malle rullar allt på som det ska. Tävlingarna har väll gått som förväntat. Debuterade bl.a. LB nu förra helgen som gick över förväntan. De flöt på väldigt bra & jag är mer än nöjd med honom. Ett stopp på 7:de hindret med de var bara mitt fel då jag tog tillbaka honom lite för mycket & jag red inte helt ärligt. Så framöver blir det LB nu. 

Har även tävlat galopp SM på Strömsholm där vi slutade 5:a. 

Även fått lite placeringar som 3:a i både Sollentuna & hufvudsta. 

Vi var även på roo under allsvenskan där jag hoppade en LC efter lagklassen. Hade vunnit den om det inte var så att vi rev ett hinder i omhoppningen, bara ett super slarv. 

Jag jag även tävlat första tävlingen på bro park. Fast inte på Malle utan på en Cropper, rörbys häst.

Har även varit en vecka på Mallorca, för ca en månad sen. Mysigt!

Malle kommer flytta upp till landet om ca 2 veckor & efter landet kommer han faktiskt flytta till rörby. Hoppas han kommer trivs där!

Nu i sommar ska vi inte tävla så mycket eftersom Malle ska stå på landet, men jag kommer att rida honom & så, bara att vi pausar lite från tävlandet. Men på tisdag är det tävling på Roslagen. Kvällstävling som börjar vid 17. Alla pratar så positivt om Roslagen så vi var tvungna att åka dit, dessutom är det inte alla många startande för många jobbar fortfarande. Men det var bara två klasser, LD+ & LC så jag får helt enkelt hoppa det! Egentligen hade jag viljat hoppa LB nu när de gick så bra men men. 

Nu i midsommar har jag hängt på landet, åkte upp i onsdags & åker hem på söndag. Malle står fortfarande hemma så hann rida honom i onsdags & Frida tog honom i Torsdags & så fick han vila igår. Mamma jobbar i helgen så hon var tvungen att åka hem, så hon kommer kunna ta honom nu i helgen.

Hoppas ni haft en bra midsommar så syns vi i nästa inlägg, om ni har några frågor som jag inte svarat på i detta inlägg för ni gärna höra av er, hejdååDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är allt packat och fixat till i morgon. Det har varit en lång dag utan avramlingar ;))

Red Cropper på galoppen, ni som läst bloggen förr vet att jag åkt av honom några gånger. Idag var han dock jätte fin!! Super verkligen. Gick kanske lite för fort där
första vändan, men nöjd är jag. Blev inte jätte många varv eftersom Cropper tävlar i morgon.

Malle var oxå fin idag, skrittades först ut sen 15 minuter dressyr på ridbanan. Vill inte rida honom för mycket nu, för vill att han ska ha mycket energi i morgon så han orkar hela dagen. Vi ska upp tidigt ( 5:00 ) och Malle är lite morgontrött han, vilket inte gör saken bättre.


Men önska mig lycka till i morgon <33

Likes

Comments

Idag är det galopp, samt galopptävling imorgon som jag inte är med på eftersom jag tävlar allsvenska imorgon. Innan galoppen idag ska vårat lag fika lite och prata ihop oss om allt till imorgon.

Galopplektionen kommer nog inte vara jätte jätte länge för de flesta hästarna tävlar i morgon. Jag kommer rida Malle efteråt och har inte bestämt hur än.mSka för övrigt smörja och packa allt för vi kommer åka tidigt i morgon, har med oss en B-ponny som är bland dem första starterna.

Igår longerades Malle inspänd av mamma och det hade gått bra.

Likes

Comments

Igår var det hela 1 år sedan vi fick hem världens bästa! Snacka om att vi utvecklats, jo men vi firar våran årsdag med avramling hahah.. Han var väldigt väldigt pigg i går eftersom det blåste så mycket så jag red dressyr på ridbanan. Riktigt fin var han, eftersom han hade så mycket energi. Fin ända till avkastningen ;) han blev såklart rädd för något och kastade sig helt åt andra hållet och piloten hängde inte riktigt med ;) men det gick bra, landade stående så aa det var ingen katapultavramling.

För övrigt har Malle varit fin de senaste dagarna. I lördags red jag galopp vilket också gick jätte bra.

I tisdags hopptränare vi, skit fin var han!! Övade litegrann på omhoppningssvängar vilket var väldigt roligt. Såå kul oxå att höra att Lena trodde Malle kunde gå långt " de är bra att du hoppar lite lägre nu i början så du får rutin för han kommer du kunna hoppa dem högre klasserna med". Världens bästa ;)

I helgen är det allsvenskan omg 1 på skånska, jag har redan en garanterad plats i laget då vi bara är fyra stycken.

Idag rider mamma Malle eller så vilar han för jag ska till Täby c med Elli & Carin

Likes

Comments