Wilton sover, den här tiden (14 tiden) sover han alltid längst, ca 2 timmar.

​och såhär kan de se ut samtidigt i soffan.. Frank husets clown! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Friyay som man säger! Andreas har sovit hemma två nätter efter att vart borta i 1,1/2 vecka i Italien och jobbat, då är de skönt med avlastning.
Har äntligen ett gymkort så nu kan ja ta mig iväg och träna när Andreas är hemma och dom gånger jag har tillgång till barnvakt ! Har tränat några dagar nu och de är ju såå skönt! Äntligen röra på sig efter en lååång vilan om man säger så... Fick nog en dag och kände bara jag orkar inte se ut och känna mig så svullen och grejer längre! 💪🏼

Andreas åker iväg ikväll igen och kommer hem på måndag, så inga speciella planer i helgen men hälsar nog på mamma och pappa nån dag så man får lite mat i magen också😋

Trevlig helg puss

Tre år med Andreas! Tre år sen ja flyttade till han i Oslo och efter ca 5 månader bestämde vi oss för att flytta hem till Gävle! Mycket som hänt sen dess!

Likes

Comments

Bästa filten med armar ! Köpte den till Mimmi i julklapp och jag är avis på den, måste nog köpa en till mig själv också.. Gäller ju att man passar på och napar lite när lilleman sover. De är en väldigt chill dag idag med andra ord.

Wilton är inne i en lite tråkig period nu då de är mycket gnäll och inte vill äta och de ena med de andra.. Men stackarn va ju sjuk förra veckan också med hög feber så kanske tar några dagar innan de blir som tidigare?.. Han brukar annars alltid äta hur mycket som helst och vara jätte enkel att lägga på kvällarna. Det uppskattas starkt av mamman ! Så jobbar på att gå tillbaka till de.

Puss

Likes

Comments

Goddag !

Systeryster Mimmi är ledig idag så då spenderas hela dagen hemma hos henne!
Skönt med sällskap efter nästan en vecka bara hemma och kurerat då Wilton har vart sjuk med hög feber.
Idag har jag till och med tagit med resesängen så Wilton kan sova ordentligt eftersom han vägrar sova i vagnen på dagarna om vi inte är ute på promenad då.. Får se vad dagen har att erbjuda, kanske lyxar till med sushi till lunch såhär på löningsdagen!

Puss

Scones till frukost idag

Likes

Comments

Först och främst välkommen till min blogg! Kl är 02:22 och jag fick lite feeling om att starta en blogg..

Här ligger jag vaken därför att Wilton har lite svårt med sovandet så tänkte why not att börja just nu.

Wilton född 1 april 2015 nere i Malmö fast vi är bosatta i Gävle .. Förklaring till de kan vi ta i ett annat inlägg.

Sambon Andreas är just nu ute på jobb och kommer hem på onsdag om ni undrar varför jag inte lägger mig och kramar om honom just nu, ist ligger jag och lyssnar på Franks snarkningar. Våran hund.

Nä nu måste ja blunda hörs imorgon !

Puss

Likes

Comments