Header

Allmänt

Godmorgon! Idag är det alltså sista lovdagen. Jag har laddat upp med te då jag är förkyld (som alltid) och har ont i halsen. Påskmiddag hos farmor och farfar står på schemat idag, ska bli trevligt. Ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Hallå, det var ett tag sedan. Vet inte ens när jag senaste uppdaterade här. Vet inte helt vad som har hänt sen senast heller, stabilt. Haft ett bra påsklov iaf.

På onsdagen blev jag och Tova överraskade av bästa gänget för vi båda har fyllt år. Vi hade det jättemysigt och åt god mat.

På torsdagen hade vi estetare vernissage på valen. Så jag, Tilda, Colin och Nike gick en runda där. Vi hängde hemma hos Nike ett tag och sedan stack jag hem för att fixa mig. Jag och Tilda gick ut på kvällen, kommer inte ihåg mycket så det var väl en bra kväll antar jag.

På fredagen var det påskmiddag hemma hos mormor och morfar. Det var också trevligt. Lördagen var också trevlig, denna dagen har också varit bra. Kul summering av lovet va? :)

Likes

Comments

Allmänt, Äventyr

Idag var jag och Tilda i Ullared och shoppade loss på Gekås. Mycket trevlig dag och om ni vill se vad jag köpte så kan ni göra det här . Just nu chillar jag med en av ansiktsmaskerna som jag köpte och ska alldeles strax gå och lägga mig. Ha det fint!

Likes

Comments

Allmänt, Inredning

Håller just nu på att byta ut allt som är guld färgat på mitt rum till silver. Är mycket nöjd än så länge. Det mesta är köpt på Gekås, en Gekås haul kom även upp på min kanal idag. Ni kan se den här.

Annars så har jag haft en ganska tråkig dag. Var i skolan och hade en lektion, gick till stan för att hämta ut nya p-piller men så klart fanns de inte på apoteket. Som vanligt, så hon fick beställa och de ska förhoppningsvis vara framme imorgon. Jag gick även en runda på Gina och köpte en tröja som jag tänkte ha imorgon. Sedan har jag fixat lite här hemma och sökt jobb. Känns som det är det ända jag gör men studenten är jävligt nära nu. Tänkte bara ta det lugnt resten av kvällen och se lite på the walking dead. Ha det!

Likes

Comments

Allmänt

Igår var dagen äntligen här, dagen för vernissagen av mitt gymnasiearbete. Jag och några andra från klassen gick ihop och har en utställning tillsammans på Garvaregården i Trelleborg. Jag har som sagt gjort en kokbok (tjatar om det hela tiden) och den färdigställda produkten blev inte alls som jag tänkt, men jag blev nöjd ändå. Mycket tid har lagts ner och jag är ganska så stolt över mig själv. Nu är det bara en massa textarbete och utvärderingar kvar och sedan är hela gymnasiearbetet klart. Ska bli skönt.

Likes

Comments

Allmänt

Då var denna helgen gången. I fredags var jag och Tilda ute, fast det blev inte så lyckat. Det var sjukt tråkigt på Hipp, så vi stack ganska tidigt till Max och sen åkte vi hem. På lördagen passade jag Basse, var ute i trädgården och fixade med gymnasiearbetet. Idag har jag mest suttit i trädgården i solen, redigerat och fixat det sista med mitt gymnasiearbete. Imorgon blir det shopping på Gekås.

Likes

Comments

Allmänt, Mat & recept

Har bara en massa bilder på mat då jag jobbar som fan på mitt gymnasiearbete just nu, så det är det ända jag kan erbjuda i bildväg haha.

Då var det fredag igen, vet inte helt vad som händer idag. Troligtvis ska jag och Tilda ut som vanligt. Har bildlektion just nu med redovisning vilket ska bli skönt att få överstökat. Jag vloggar faktiskt denna helgen så om jag blir nöjd med det materialet kommer det upp en helgvlogg i nästa vecka. Ni får ha det bra!

Likes

Comments

Allmänt, Äventyr

Hej, hej. Idag var jag i Lund med klassen. Vi var på Lunds konsthall där utställningen "We have a dream" finns på plats. Tyvärr fick vi inte så mycket tid just där, så vi fick kolla igenom allt lite snabbt. Senare gick vi vidare till skissernas museum. Fick se det skummaste, någon som hällt ut en jävla massa paljetter på golvet. Poff så var det konst, fantastiskt. Man blir lite så mentalt sjuk när man går på såna ställen, men intressant ändå.

Likes

Comments