15 "roliga" frågor


1. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Hahah jag ville bli brandman eller artist, hahahah xD Jag som är sämst på att sjunga xD


2. Vilken är din favoritdoft?

Typ doften av vintermorgon :D Asså de luktar ju sååå gott! Hahah!3. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Oj gud va svårt…någonstans där de e fint isa så jag har bra utsikt, hahah :P4. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Oj :O Jag skulle självklart spendera tiden med min familj och mina vänner! :) Vet inte riktigt vad vi skulle göra,  bara umgås tror jag :)5. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Jag tror nog inte att jag skulle göra så mycke annorlunda. Skulle bara vara kul att se vad killar pratar om å bara vara kille liksom :D Hur kul! Haha eller tror de iaf xD6. Vad gör du om tio år?

Om tio år…..då e jag alltså 26, hahah ;D Men då hoppas jag verkligen att jag har jobb å kille. Kanske barn också :)7. Vilken är din bästa danslåt?

Haha nån med fart i bara, annars spelar de inte så stor roll tycker jag gillar typ all musik xD8. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Hahah vilken fråga xD Hahah skulle väll typ sy mina egna kläder, de hade vart kul ;D9. Hur skulle du hantera det om du vann 108 560 000 euro?

:D :D Jag skulle köpa allt jag ville ha utan att tänka efter, haha å jag skulle g bort massvis till familj och vänner å åka på massa resor. Ja skulle självklart också skänka bort till välgörenheten och sånt :)10. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Hahah de e nog ingen bra ide att ställa den frågan till en vegetarian... xD11. Är du beroende av något?

Jaaa, tuggummi, hahah de e helt sjukt xD12. Vad gör dig riktigt förbannad?

Rykten som går runt som inte alls stämmer!! Och när folk ljuger en i ansiktet! Och när folk säger att de inte har pluggat något till provet å att de gick jätte dåligt på prov å sen får de typ A, asså snääääälla!! HAHAH oj de blev ganska många grejer xD 13. Har du något riktigt bra husmorstips?

Hahah näe faktiskt inte xD Inte va jag kan komma på nu iaf :P14. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Oj den va svår :/ Hmm ICA reklamen är väll rolig ;P15. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Alltså både ja och nej. Fast nej de e jag inte, ja har ändrats sjukt mycke ;P


Gillar

Kommentarer