Söndag idag och höstlovets sista dag. Alltså så är det skola imorgon... Jag är ärligt talat ganska glad att skolan börjar igen. Det var ju mysigt att ha höstlov så klart men jag gillar inte att ha extra tid över. Varje dag så gör jag en planering på hur min dag ska se ut, från det att jag vaknar tills det att jag går oc lägger mig och jag mår bra av det. Ingen aning om varför mig men jag bara mår bra av det.

Man har alltid saker att göra inom skolan och man slipper all den här extra tiden som man inte vet vad man ska göra med den. Som nu på höstlovet har jag legat i min säng och kollat serier eller pluggat förutom de två dagar som jag var med kompisar men bortsätt från det har jag bara slösat bort mitt liv på att ligga i sängen. Jag vet inte men jag mår bra medans jag ligger där och kollar serier men efteråt så typ "ångrar" jag att jag har slösat bort min tid på onödiga saker (Om min mamma läser detta kommer hon ha anledningar för mig att göra vettigare saker när jag väl slöar i sängen, ajdå, jaja nu får det bli som det blir) Det jag ville säga var i alla fall att jag är ganska taggad på att börja skolan igen (men på nåt sätt inte) och att kunna strukturera upp mina dagar, fast det blev ett litet sidospår... Puss och kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag alltså bestämt mig för att jag ska tag i detta med bloggandet. Dock så vet jag inte hur det kommer att bli med det för jag har enorm prestationsångest och bryr mig lite för mycket om vad folk täycker och tänker när det kommer till såna här saker. Kan redan nu börja med att säga att anledningen till att jag börjar är att jag kollar på Wahlgrens värld typ hela tiden (Man vet det om man har mig på snap) och Bianca Ingrosso bloggar så man kan väl säga att jag har fått lite inspiration haha :) Jag kan nog i och för sig känna igen mig ganska mycket i Bianca med humöret coh sånt hahaha, de som vet de vet.

Min titel på detta inlägget kanske är lite väl dramatisk för inehållet men så får det väl vara.

Just idag har jag inte gjort något speciellt men igår var jag inne i satn en runda med Elvira. Vi tog en fika på Ebbas fik som jag framförallt har väldigt bra minnen från med mamma eftersom vi hade som en rutin varje Fredag när jag var mindre att äta där. Jag käkade mandeltårta och drack chailatte som jag för övrigt kan rekomendera. Dock så är nog ingen chailatte lika god som den på espressohouse men för att kosta typ 10 kr mindre var det lätt värt!

Just nu har jag lite planer på att städa mitt rum och kanske göra om, vi får se hur långt jag orkar. Förbereda för att halloween sminka mina syskon. Jag vet ärligt talat inte när det är halloween egentligen för det känns som att alla säger olika. Men mina syskon ska iallafall gå bus eller godis idag och jag blir automatiskt deras personliga makeup artist. Ett jobb som man får ta som sminkintrisserad storasyster. Nej men nu ska jag ta tag i mitt liv och städa för annars blir det inte av. Puss och kram<3

Likes

Comments