Onsdag och USA-valet

Igår hade jag en supermysig kväll hemma hos Sofia i hennes nya lägenhet. Hon bjöd mig på middag och så pratade vi om allt och ingenting i några timmar innan jag åkte hem vid 22. Väl hemma la jag mig i sängen och försökte följa valvakan på tv. Men efter två timmar gav jag upp och somnade istället, och det var väl typ lika bra för när jag vaknade på morgonen hade det fortfarande inte blivit något resultat. Och det lär ju kunna dröja flera dagar nu..

Tycker att det är så galet med valet i USA, det känns liksom som en helt annan värld? Förstår inte hur så många människor och i ett sånt stort och ledande land kan tänka så otroligt galet!? Nej, jag hoppas självklart på Biden även om det kanske inte ser jätteljust ut nu. Det är bara att fortsätta följa nu och uppdatera sig om läget, men fastklistrad vid tvn kan man ju inte vara prick hela dagarna. Så vid 13-tiden tog jag mig ut på en promenad här i Enskede och pratade med Frank i telefon. Såg den här lilla sötnosen ligga och titta på mig länge haha, det gjorde mig varm i hjärtat :-)

Påvägen hem från promenaden så gick jag förbi matbutiken och handlade lite lunch som jag lagade. Nu sitter jag här med eftermiddagskoppen kaffe och ska passa på att jobba lite i ett par timmar. Tänkte tipsa er om mina skönhetsfavoriter, så kika in här snart! Annars blir kvällen väldigt lugn här hemma, Ska bli skönt. Hoppas allt är bra med er! <3

Gillar

Kommentarer

saralinnea
saralinnea,

Vilka mysiga bilder! 😊

nouw.com/saralinnea
Emma
,

Så snygga! 😍 Har också letat länge och nu äntligen lyckades jag knipa ett par jag med! Snälla säg att de är normala i storleken? Tog leveransen lång tid för dig?

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Åh dröm 😃 Nej, tog typ 3 dagar bara tror jag! Jaa, tycker faktiskt dom är normala, jag hade hört att dom var lite små så jag tog en halv storlek större än vad jag brukar, dom sitter jättebra men hade nog kunnat haft min normala också 😊

nouw.com/tovewaldemar
Emma
,

Skorna alltså! Råkade visst kommentera på fel inlägg haha