Loungewear - Budgettips!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Ni känner säkert till Kim Kardashians egna märke Skims som säljer underkläder och loungewear? Jag har inte superkoll på märket, men var lite sugen på att beställa hem den där långa fluffiga koftan/morgonrocken förra året när jag var i New York. Billigt är det ju dock inte.. Men, jag har faktiskt hittat snarlika plagg som hennes, fast till en betydligt billigare peng. Kolla här nedan!

Lång kofta - HÄR / Långa byxor - HÄR / Shorts - HÄR / Linne - HÄR

Älskar dom här fluffiga plaggen! Ser ju så himla mysigt och varmt ut, eller hur? Perfekt för vinterns alla hemmadagar. Jag hade gärna haft koftan och dom långa byxorna, och bara ha ett vanligt linne under tex :-) Tyckte faktiskt det var jättegulligt. Det finns även i rosa för er som föredrar det.

Beige topp - HÄR / Beiga byxor - HÄR / Vit topp - HÄR / Vita byxor - HÄR

Och en liten annan stil på hemmaplaggen. Vet inte om det här räknas som träningskläder, men tror faktiskt inte det. Det ser väldigt mjukt och skönt ut om inte annat :-) Jag älskar ju att gå runt i leggings. Gillar verkligen det vita setet! Perfekt julklapp också, antingen att önska sig själv eller ge bort till någon annan!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh vilken bra tips 😍 älskar loungewear🤍

nouw.com/emelivet
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Riktigt snygga kläder!!

nouw.com/vardagsarlighet