Get that x-mas feeling

Inlägget innehåller reklamlänkar

Är ni några julfantaster? Jag har typ insett att det snarare är tiden innan jul och själva stämningen jag gillar mer än julafton. Tycker att december är en väldigt mysig månad trots att det är mörkt. Det är väldigt kul att göra fint hemma med stjärnor, ljusstakar osv som lyser upp lite. Än så länge har vi satt upp en julstjärna i varje fönster, köpt lite doftljus som doftar juligt och satt upp två små dekorationsjulgranar haha. Och mer än så blir det nog inte här hemma. Men här nedan har jag tipsat er om årets finaste julpynt!!  

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄRHÄR / Undre raden: HÄR / HÄRHÄR / HÄR

Åh, jag tycker att det är så fint och mysigt med julbelysning i gärna typ alla fönster hemma. Både stjärnor och ljusstakar. Det kan ju vara lite tråkigt att lägga pengar på, men det är ju faktiskt en investering då du kommer kunna plocka fram dom varje år fram över. Köper du några klassiska så kommer du verkligen inte behöva köpa nytt varje år. Dom här ovan tycker jag är så himla fina. 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Också en grej som alla borde ha hemma för att få lite julkänsla, en adventsljusstake. Det är både fint och väldigt mysigt att tända ett ljus varje söndag. Dock fattar jag inte hur såna här ljus ska hålla fram till jul haha, ett sånt här kronljus är liksom nerbrunnit på en kväll hemma hos mig haha.. 

Stjärnformad träbricka - HÄR / Stjärnor till granen - HÄR / Minigran - HÄR / Svart ljus - HÄR / Julgranskulor - HÄR / Julstrumpa - HÄR / Rött ljus - HÄR / Kuddfodral - HÄR

Och för er som vill gå lite mer all in när det kommer till julen! Hur söt är inte minigranen!!!? Vill ha haha. Och det lilla ljuset med kaneldoft kostar bara 19kr, riktigt kap. Vi brukar ha gran hemma hos mamma, men det tycker jag räcker. Hade aldrig orkat fixa och ta hand om en gran här hemma i lägenheten på 5e våningen, förstår ni att bara släpa in och ut den? Grinchen här haha...


Gillar

Kommentarer