En mysig kväll och spöregn

Gud vad det har regnat hela dagen idag. Jag har haft Nelson här och vi har gått två riktigt ruggiga promenader och blivit dygnsura. Flera gånger under promenaden så stannade han och bara tittade på mig som att han ville gå hem haha.. Men alltid skönt efter en promenad, oavsett väder :-) Här är lite bilder från gårkvällen. Jag åkte hem till Bianca vid 18-tiden och hon hade fixat en supergod tryffelpasta till middag, så himla lyxigt! Det var ju hennes födelsedag och det var så mysigt att få fira den tillsammans med henne, även om det blev väldigt lugnt. Hon skulle egentligen haft ett större firande i helgen, men styrde av det vilket var rätt beslut just nu.

Hur som helst! Vi hade en jättemysig kväll hemma hos henne och jag kom hem rätt sent. När jag var påväg in satt det en katt vid portdörren och jamade högt (ni som vet, vet hur hjärtskärande det kan låta från katter haha..). Den ville verkligen in och ställde sig liksom och krafsade mot dörren och tittade på mig. Hade aldrig sett katten innan men vet att en kvinna i min port har katter, så efter många om och men fick jag knacka på henne och fråga om det var hennes men det var det inte. Lite pinsamt att störa så sent, men jag hade uppskattat det om Nelson var bortsprungen, och den lilla katten ville ju verkligen in och typ lät så högt att man hörde på långa vägar. Aj mitt hjärta :-( Till slut gick den vidare iaf, hoppas att den hittade hem <3

Tillbaka till idag: Känner mig lite såsig efter en sen kväll igår, somnade alldeles för sent och märker direkt det på mitt mående. Men har iallafall jobbat non-stop idag (förutom promenaderna) och nu börjar huvudet snurra snart haha, så ska posta ett samarbete på instagram nu och sen ta kväll. Tänkte laga någon god kycklingsås med ris och sen titta på Bergs Drömkåk. Hoppas allt är bra med er, kram!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vad mysigt!! <3

nouw.com/hilma
matildakz
matildakz,
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Nej men så mysigt!!

nouw.com/majanilssonlundstrom
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

så mysigt och h*lvete vad god pasta ser ut !!

nouw.com/vardagsarlighet