Efter 2 månader är gästhuset äntligen färdigt. Nästa gång kommer vi att lägga ner mer tid på att välja hantverkare för jisses vad mycket krångel det har varit. Om någon undrar vilka man inte ska anlita har jag definitivt ett hett tips.
Men nu börjar ÄNTLIGEN det roliga, att inreda 💃🏼. Fortsättning följer 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Barnens del av ovanvåningen har vi inte börjat inreda ännu. Förutom att ställa dit leksaker och sängar.
Men i dag kom en gunga med posten. Den åkte upp direkt. Lite provisoriskt upphängd i Daniels skärp. Skulle gärna ha en liknande i trädgården i sommar.

Likes

Comments

Några hundra meter hemifrån ligger det super mysiga fiket kaka på kaka. Har bara hunnit med två besök hittills men många lär det bli. Massor av hembakt bröd, bullar mm. Goda luncher har jag hört rykten om också . Hit kommer jag garanterat att ta med alla stockholmsgäster :). Kolla här får ni se http://instagram.com/kakapakakapalimhamn. En Tilde fotograf hade jag med mig vid senaste besöket :)

Likes

Comments

Vi har letat och funderat och letat lite till men nu har vi bestämt oss. Det här skåpet ska få flytta hem till oss. Välbehövlig förvaring och förhoppningsvis himlans snyggt.. Nu är det hemklickat. Bara att vänta på leverans 😃

Likes

Comments

Ännu en dag i sjukstugan är till ända och några till lär det bli tyvärr. Har suttit med två små febriga i soffan hela dagen. Vi har nog sett 15 avsnitt av mascha och björnen ... Nu blir det några avsnitt av bron i stället.

Likes

Comments

Havet är verkligen en av de bästa sakerna med Malmö.

Likes

Comments