Tjo.....

Inte vart inne på ett tag nu... Har inte orkar elr haft lusten!

men ska börja nu igen! 

med start imån! hehe  :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner mig så fett ensam, aldrig känt mig så här, ingen vet vad jag tänker, känner mig verkligen helt tom.

Kan inte prata med någon om detta! vill bara få bort smärtan, Brukar visa mig glad och allt, men så falskt, vill inte ha det så här, vill kunna vara mig själv.

Vill kunna vara lycklig som dom flesta, kunna skratta utan att det är ett falskt skratt, vill skratta och vara lycklig på riktigt.

Har alltid kunnat snacka med en av mina bästa vänner men känner att jag inte kan det längre, litar inte på någon, känns inte som om jag kan lite på någon, känns som om du frågar saker och sen sprider det vidare.

Har känt mig nere och ledsen i några dagar, men det blev ju bara värre när en nära vän till mig sa att jag var en "sak" som verkligen fick mig att tappa tron på henne.

vill inte ha mitt liv så här, vill vara lycklig, ha någon som förstår mig och inte bara säger att den gör det, vill känna värmen från någon som vet hur det är! 

Vill ha en äkta vän!

Tack för mig!!

Likes

Comments

Tjena!

Vet att jag inte vart inne på länge, men tog en paus eftersom jag fick så mkt skit efter förra inlägget. 

Nu under tiden har det hänt 7kt mkt saker, vissa jobbiga och vissa bra, Jag tänker inte ta upp dom sakerna här nu för då skulle detta inlägg bli 7kt långt, men kommer skriva ett lite senare om att "hitta mig själv" ni kommer få läsa allt om det senare.

Men sommarlov nu då! och vad har jag gjort?? suttit inne vid datorn hela tiden, orkar inte gå ut typ, kan vara för att jag har vart sjuk sen 2 dagar innan skolan slutade.

Olle är döpt nu i alla fall... på tal om något annat, Fasters favorit, och ja, jag är faster till 2 små guldklimpar, älskar dom barnen sååååååå 7kt mkt.

menmen nu ska jag korta av och tänka ut vad jag ska skriva i "hitta mig själv". 

 

Så hörs senare smiley

KrAmAr FrÅn LiLlA mIg noLikes

Comments

Tjena alla!

vet att jag inte skrivit på länge, men har inte haft tid! nu kommer jag i alla fall skriva ett inlägg om hur jag har det.... sad

Det är en person som stod mig väldigt nära för ett tag sedan, och vi byggde upp något fint tillsammans, men det sket sig, och nu i efter hand har den personen börjat trakasera/dum förklarar  mig via nätet och säger saker till folk om mig som inte stämmer. Efter det så känner jag mig "hotad" av att gå till skolan, för jag är rädd att folk ska tro på honom istället för mig. hur han var när han var med mig är det ingen som vet! vissa dagar var han hur gullig som helst och vissa ville han typ inte ha mig där! frown

Det finns 2 personer som verkligen vet hur jag känner och det är min allra bästa vän Maja, Kärlek till dig i massor, och en killkompis, som jag inte nämner namnet på för han vill nog inte det! men jag tror nog du vet vem du är! så massa, massa kärlek till er! no 

Ni i min klass som läser detta, vill jag bara säga att, jag tycker jätte mkt om er, men jag skulle uppskatta att ni som vet att jag kan bli arg och ledsen lätt, sluta hålla på! ni vet att jag blir arg lätt och det utnyttjar ni! skulle bli en sådan lättnad om vi kom överens! angry

 

Det var allt för mig! oh det var skönt att skriva av sig lite! 

Stor kram till er alla! noenlightenedLikes

Comments

Hej alla!

Tänkte börja med att skriva om jul/ nyår!

Jul var bra! på dagen var vi hos mamma, med syskon och syskon barn, sen såg vi kalle anka hos mor min. 

Sen åkte vi vidare till pappa och var där hela kvällen, jag fick lite speciella julklappar 2012 än vad jag brukar få! 

Fick strumpor, en tavla, pengar, hudkräm, chokladask, en klocka och pärlplattor av min bror med motiv till, en prinsessa och blixten macueen (stavning på det). Det var en bra jul i alla fall, jag fick fira den med mina nära och kära!

 

Nyår då!

Jag, pappa, daniel, mamma och morfar var hemma hos mamma, jag pallade/ ville inte åka till några andra för jag var typ sjuk/ hade bråkat med dom, men vi hade det mysigt i alla fall, åt 3 rätters, smällde raketer, umgicks och hade allmänt trevligt. 

I nästa inlägg skriver jag om vad jag gjorde på jullovet! 

 

Ha det gött! så skriver jag i morgon! 

Puss och Kram!Likes

Comments

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

 

Fråga om allt, jag svarar på allt! och vill ni inte fråga här! kan ni fråga på kik: SmartTjejHej! :)

Likes

Comments

Tjo alla! där ute elr inne

haha! det var sjukt länge sen jag var här nu! men jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid.

vet inte riktigt vad jag ska skria, men det har hänt så mkt! så vet inte vad jag ska börja! 

gör nog en lista! börjar ikv! typ vid 20:00! så var beredda, då kommer det, 

lovar att skriva oftare! 

 

Puss! no

Likes

Comments

Tjo alla!

Sorry att det var så länge sen! men har haft sjukt mkt i skolan och så har jag typ inte kommit ihåg det indecision

Men nu lovar jag att bli bättre på att komma ihåg att göra det! smiley

Just nu i alla fall kollar jag film elr ska typ göra det vet typ bara inte vilken! 

Men igår var det julafton! enlightened fick massa fina och roliga saker som jag ska ta bild på och lägga ut lite senare!

Skriver senare! Kram no

Likes

Comments

Hej alla!
just nu ligger jag och kollar film!
och kollar in mina fina stenar! Är det vanliga stenar eller är det chokladstenar! jag skulle gissa på chokladstenar!! hehe! Det rekomenderas att köpas! Men ackta tänderna hårda som sten! haha!

ha det bra nu!

XoXo :*  • 382 Readers

Likes

Comments