Header


- Haha, testade loka chokladboll idag. BLÄ!

Dagen började med att jag satte mig vid datorn och tog det lugnt sen skickade min kompis Johanna en snap och fråga om jag ville åka och bada. Självklart ville jag göra det med tanke på att det var riktigt varmt och soligt ute. Vi åkte och lade oss på stranden och sola, sen bada, sen sola o.s.v C:

Haha, testade loka chockladboll idag. BLÄ! Jag har aldrig testar nått vidrigare tror jag. Fattar inte riktigt hur man kan komma på en ide att göra den smaken, men det var väl kanske spännande? Tänker iallafall inte dricka den igen C:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kom på en ide att göra ett inlägg jag aldrig läst tidigare vilket är det ni ser i titeln - 7 saker jag älskar - gillar - hatar C:

JAG ÄLSKAR

 1. Sommar
 2. Familj & vänner
 3. Serier
 4. Djur
 5. Musik
 6. Pengar.. när man har några c:
 7. Känslan efter man tränat

JAG GILLAR

 1. Vinter
 2. Skolan
 3. Mitt liv
 4. Kött, kyckling, fisk o.s.v
 5. Mjölk
 6. ???
 7. ??? XD

JAG HATAR

 1. Insekter & småkryp
 2. Dåligt självförtroende
 3. Bananer
 4. Cancer o.s.v
 5. Stress
 6. Djurplågeri
 7. Krig, svält & mobbning o.s.v

Likes

Comments

Kom ihåg - det här är mina åsikter.Silver/grått hår - Jag älskar det verkligen men tror inte att jag själv skulle passa i det. I LOVE IT.Virkad bikini - Vissa virkade bikinisar är skitsnygga som ex. vita eller enfärgade men sådana som bilden visar hatar jag verkligen.Adidas superstar - Jag är nog den enda i världen som inte tycker om dessa. Usch. Jag tycker de påminner om bowlingskor C:


Calvin Klein underkläder - När jag har tittat på bilder när folk har på sig de så ser det sååå skönt ut. Vill själva ha men känner inte att jag behöver lägga såpass mycket pengar på lite underkläder. Men kanske har dom en vacker dag :DDior solglasögon - Usch. Jag hatar verkligen dom här solglasögonen. Formen på dom är hemsk tycker jag och enligt mig är det bara fula.


Fransförlängning - Såklart beror det på vart man gör det och så men på de flesta tror jag det blir fint. Det finns de jag sett som verkligen inte passar i fransförlängning eller det har blivit riktigt dåligt ditsatt. Men det kan blir så fint så man svimmar. C:

- Som vanligt kommer jag väl att börja tycka om några av de saker jag inte gillar nu. C:

BAIIIIII

Likes

Comments

Som ni kanske märker så har jag inte lagt ut ett inlägg på ett tag men jag tänker inte säga några dagar som jag ska lägga upp ett inlägg. Jag tänker att jag lägger ut ett inlägg då jag blir sugen på att skriva ett inlägg :)

Kom ihåg - det är här är mina åsikter.


Seglarskor på killar - ett stort nej till dom. Jag gillar verkligen inte dessa skor... Jag kanske har sett nån som har passat i det men har ändå inte tyckt det vart snyggt.Man bun - Jag tycker det kan vara skitsnyggt vissa. Om man håller håret vårdat och tvättat så tycker jag att det är snyggt men om det är skitigt så ser det inte bra ut..Märkeskläder - Om vi ger ett exempel på märkeskläder så kan vi ta en Morris tröja. Jag älskar verkligen dom här tröjorna. Det är ännu snyggare med en skjorta under ( som på bilden ). Jag tycker att man kan ta vilken tröja som helst egentligen över :)


Mycket muskler - Jag tycker inte det här är snyggt. Jag tycker det är snyggt med muskler men inte såhär -> mycket. Bild 1 för mycket, bild två - lagomt C:

- Som vanligt kommer jag väl att börja tycka om några av de saker jag inte gillar nu. C:

BAIIIIII

Likes

Comments

Jag tänkte låta dig som läsare bestämma vad jag ska skriva om genom en omröstning. Det "inlägg" som har mest röster skriver jag. - Bara en kul grej :D

Bara att rösta på :))

- Det vart nått konstigt när jag skulle "visa" alternativen så ni får kommentera vad ni vill ha mest :) Nedan ser du det du kan rösta på :)

1. Min framtidsdröm

2. Vad är lycka för mig?

3. 5 saker jag blir glad av, 5 saker jag blir ledsen av

4. 30 saker jag vill göra innan jag dör

Likes

Comments

Det finns alltid nån app som man känner att man bara måste ha nedladdad på sin telefon, eller? Jag tror jag har minst 4 stycken appar som jag måste ha!

Musically är en app där du kan spelar in en video när du mimar till musik. Du kan göra duetter med dina kompisar, du kan själv spela in musik som andra kan använda och mycket mer :D

Det är inte lätt att förklara appen men ladda ner och kika på den! :) - Här är ett exempel på en av mina -> KLICKA HÄR.

Instagram är en app som liknar Facebook väldigt mycket. Man lägger upp en bild, kanske skriver en text och publicerar. Folk kan gilla och kommentera , du kan följa personer och du kan ha följare.

Snapchat är en app jag måste ha för att kunna se vad mina kompisar gör i livet. Om jag har Snapchat hänger jag med på allt.

Du pratar med vänner genom att skicka en bild eller en video med text eller utan och sedan väljer du vem / vilka du vill skicka till. Man kan lägga ut saker på så kallat "My Story" där alla dina vänner kan se din bild / video.

- Snapchat är ett måste för mig!

Facebook är som Instagram som jag nämde tidigare. Du lägger upp en bild, kanske skriver en text. Folk kan gilla och kommentera.

Likes

Comments

- Är det bara jag som blir nedstämd av dåligt väder exempel regn och glad av solen?

Idag har det varit dåligt väder hela dagen. Det har inte spöregnat men det har varit grått och småregnat hela tiden.. Jag hatar dom dagar då det är dåligt väder för man blir så trött och "nedstämd" av det - jag blir. Eftersom det varit så dåligt väder hela dagen så har jag bara suttit inne och tittat på The Vampire Diaries vilket bara gjort mig ännu tröttare. BLÄ. Jag tror det skulle kunna börja åska och blixtra för det är kvavt och varmt ute även om det är riktigt grått.

- Vad brukar ni göra när det är dåligt väder ute och ni bara vill vara inne?

Gammal bild -> ​

Likes

Comments