Header

Här är några korta filmer från träningslägret som var väldigt lärorikt och roligt. Känns så skönt att vi är pågång igen och att vi äntligen får börja tävla!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu går hästarna i en mindre hage på vår egna gård!! Snart så står de även i vårt eget stall, helt sjukt att tänka sig det. De nya ”riktiga” hagarna kommer vara nedanför stallet (höger på bilden) men just nu står det i denna hage!!

Likes

Comments

Även på stallet händer det ständigt massa saker. Fönstren, dörrar och hängrännor är på plats. Dessutom har de börjat regla innerväggar inuti stallet! Det som ska göras nu är att sätta upp skivor på innerväggarna, fixa innertak och isolera ytterväggarna!

Likes

Comments

Mitt rum och klädkammare som grundmålas!!

Ytterdörrarna!

Där trappen kommer att vara!

Kyl, frys och en av ugnarna!

Nya bänkskivan!

Kyl, frys, bänkskivor är på plats. Nu grundmålas övervåningen och det sista ska spacklas! Inte långt kvar tills vi ska tapetsera och idag hämtade vi ut alla tapeter + all målarfärg!!!

Likes

Comments

TITTA!! Allting rullar på just nu vilket känns så skönt. Det sker nya saker varje dag och det börjar verkligen lida mot sitt slut. Nu är alla möbler beställda och tapeterna likaså. Det finns fortfarande några val kvar att göra men nu är nästan allt klart!!

Likes

Comments

Detta år har varit helt fantastiskt! Vi har haft motgångar men också väldigt många framgångar. Vi har nått våra mål som vi satte upp för året, att bli säkra i MSVB och rida Folksam ponny cup. Det gjorde vi också, vi red flera Folksamkval och tog oss till stora finalen på Grevagården. Väl där gick inte allt som vi hade tänkt men vi kom ändå dit och var med och startade finalen.

Årets bästa helg var helt klart helgen i Vännäs. Där startade vi tre klasser varav två där vi blev placerade. En av klasserna var MSVB där vi vann (vår första vinst i MSVB och vår första nolla). Då fick vi också vårt första gehäng och värt första SM-kval!
Sista klassen var en MSVB A:1a och där dubbelnollade vi och blev därmed SM-kvalade!!!! Bästa helgen!!!

Några andra starter som vi verkligen minns under säsongen är bland annat vår vinst i på Sundbyholm. Det var första gången vi startade på Sundbyholm och vi skulle starta LA MSVB. Allt gick precis som planerar och vi vann LA och tog oss runt en jättesvår MSVB med endast fyra fel, det var dessutom en av de första MSVB som vi startade tillsammans!

En tävling där vi verkligen hade en bra helg och lärorika rundor var i Gävle. Vi vann då vår första klass vilket var en LA och gjorde en kanonrunda i MSVB A:1an. Vi nollade grunden men fick ett stopp (och ridsfel) i omhoppningen då vi tog en allt för snäv sväng mot ett hinder. Hade vi klarat svängen hade vi legat i topp men det var en chansning. Är så stolt över den grundomgången som verkligen gick så bra!

Andra fina starter vi minns är exempelvis vårt DM-silver på sportriders som gick i LA A:1a med en väldigt spännande omhoppning där det inte skiljde mycket mellan oss placerade.

Nu är säsongen över och vi kan inte vara annat än nöjda. Inför nästa säsong blir det nya mål och nya utmaningar. Tagga 2018!!!!

Likes

Comments

Denna helg har varit så rolig men så himla fullspäckad. I fredags var jag på en överraskningsfest som mina fina kompisar ordnat för mig (!!!!). De hade fixat så himla fint med massa dekorationer och mat. Är så tacksam och glad, älskar er!!!!
Sedan på lördag
kom bästa Annie och hängde med mig på kvällen och sedan sov hon över. Vi bara fixade stallet superlänge och snackade, så mysigt. Vi putsade alla grejer och bara pysslade hela kvällen.
På söndag
var vi på en stallinvigning + ny-häst-invigning. Våra grannar har köpt en ny häst och invigde därmed deras nya stall! Stallet var så himla fräscht och hästen så himla fin. Jättekul och trevligt.
Vi avslutande helgen hemma hos en familjekompis som fyllde år. Där bjöd hon på sushi och fika. Själv somnade jag typ halv nio på söndag, ingen var tröttare än jag haha. Fullspäckat men kul.

Likes

Comments

Kolla stallet!! Idag har pappa och morfar rest stallet och börjat fixa med takstolarna. Nu får man en bild av hur stort det blir och hur det ser ut jämfört med huset i storlek. Detta stall kommer bli helt perfekt för oss och jag läängtar tills vi flyttar in me hästarna. Hela inredningen har vi redan köpt och den är så fin. Det är mörkgrå plankor och framsidan är djup så hästarna kan så och titta ut!

Likes

Comments

Allting rullar på för fullt uppe vid bygget och det är inte länge kvar tills vi ska resa stallet. Det är inte bara själva stallet som ska bli spännande utan också att det ger oss möjlighet till att börja titta efter en till ponny!!! Vi har lite planer och idéer och att skaffa ett litet projekt med en yngre d-ponny som vi själv kan utbilda och ta upp i klasserna samtidigt som jag tävlar Flip! Detta är något som jag ser fram emot sjukt mycket så om ni har några bra tips på någon ung maxad d-ponny så tipsa gärna!

Min stjärna!!

Likes

Comments

Nu känns det faktiskt väldigt bra för nu vet vi varför Flip reagerat och betett sig som han gjort. Idag när vi var hos veterinären markerade han lite och vi kom fram till att efter en hård säsong behöver han lite vila innan vi kör igen. Älskade häst, nu ska vi bygga upp ordentligt och satsa på 2018, det ska bli extremt spännande!!

Likes

Comments