Header

Haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsTänkte för någon dag sen att jag hoppas jag håller mig frisk från förkylningar framöver nu... Brukar alltid få en långvarig förkylning varje årstid. Självklart ska jag bli förkyld då när jag tänkte tanken. Brukar oftast få ont i lungorna, väldigt svårt att andas och ibland hosta blod. Orkar inte :@ tack vare förra förkylningen halkade jag efter i skolan jättemycket på grund av att jag var borta i 2 veckor. Blir att köpa handsprit hädan efter...

Likes

CommentsDå var första skoldagen avklarad. Skönt att sluta 11 på måndagar. Efter gick jag och Danni till Max. Hade jag haft råd hade jag käkat där varje dag, får aldrig nog av det. Tur att jag inte har det där tänket som många andra "åh måste banta, åh va tjock folk måste tycka att jag är för jag äter". Det är så himla skönt att jag kommit ifrån det stadiet. För första gången i mitt liv är jag nöjd med min kropp o känner att jag inte vill va en speta. :)

Likes

CommentsImon börjar skolan igen, känns as tråkigt. Har haft ett jätteroligt lov. I fredags va vi på krogen igen och det blev som vanligt kul! :)

Likes

CommentsBlev en lyckad kväll igår. 😃 Hade as kul. Alltid lika kul och kolla vad man lagt upp på snapchat dagen efter haha.

Likes

Comments
Likes

CommentsEftersom jag och Danne är sånna gottegrisar har vi kommit på att vi kan baka ibland istället för att köpa godis och sånt som är dyrare, försöker tänka lite mer ekonomiskt för förra månaden stod vi utan pengar i  typ 2 veckor, det var inte kul, man blir typ deprimerad för man kan inte göra nånting utan pengar typ. 

Men tycker iallafall det är mysigare o baka. För första gången på typ 5/6 år älskar jag hösten, men det är bara för jag har min fina Danne <3 Innan låg jag bara inne och deppade och längtade efter sommaren, samma sak på vintern. Nu längtar jag till snön och tycker det ska bli jättemysigt. 😄 Dock tror jag inte jag hade blivit lika reppig den här hösten och vintern ifall jag inte hade Danne eftersom jag är 18 nu och kan gå ut på krogen... 😃

Likes

Comments