Studiofix

Igår satt jag och jobbade några timmar på förmiddagen, min första jobbdag alltså! Så skönt att jobba ostört och utan stressen om att Otto kan vakna när som helst. Man blir så effektiv liksom utan hotet om att bli avbruten hela tiden!

Efter det tog vi en sväng till studion hela familjen! Vi åt lite lunch och flyttade in grejer, och barnen levde om. Jag har fått tag på säng och en soffmöbel dit nu så det ska vi skjutsa dit i helgen så är det nu nästan klart för invigning sedan 🤩 Ska bli jättespännande att se hur det går, hur det känns och vad mina kunder kommer tycka!

Och även idag har jag suttit med jobb. Förberett nyhetsmail och svarat på mail. En lugn dag, har tagit vara på att det är en lugn vecka helt enkelt. Nästa vecka blir det inte alls lugnt! Och det ska bli himla kul det med 😀

Snö har vi fått i massor också! Barnen fick åka snowracer till och från föris idag och Jonas fick lägga mycket tid och energi på skottning medan jag jobbade! 😬 Men en otroligt fin dag, snötyngda träd och solsken är det absolut vackraste i naturen!

Imorgon hoppar Jonas på jobbet igen och jag är ledig, ska nog bli bra det med 😊

  • Vardag

Gillar

Kommentarer