STATISKT HÅR OCH ATT LÄMNA BORT SITT BARN.

Känns som att tiden går helt otroligt snabbt nu! Fredag hit och måndag dit, hinner knappt blinka innan det är helg igen och än mindre tills helgen är slut! Nu är det en hel vecka och en halv tills jag får jullov, det kommer gå i ett nafs. Såhär i terminsslutet är det mycket att stå i när man jobbar som lärare dock, uppgifter som ska in i tid men som ofta inte kommer i tid så att man får stressa med rättning och bedömning, sedan betygssättning som såklart är en stor och viktig grej som man inte kan hasta igenom. Men om knappt två veckor, då blir det julledigt!

Här hemma har vi ätit hamburgare till middag ikväll. Viggo har lagt sig och jag lyckades såklart somna en stund med honom. Nu har jag just beställt lite hårgrejer från Lyko, för usch vad mitt hår år vidrigt just nu. Sådär vintrigt, statiskt, tovigt i nacken och ganska slitet dessutom. Så jag ska nog kapa en lagom bit och sedan använda lite bättre produkter ett tag. Blä, blir håret så för er med på vintern? Avskyr när det liksom klistras mot ansiktet eller halsen för att det är elektriskt!

Imorgon ska ju vi till Sundsvall, jag och Jonas, för att sova på hotell! Ska bli så mysigt men blir mer och mer stirrig över att lämna bort Viggo en natt. Det är bara att hoppas att han tycker att det är okej, han älskar ju att vara med sin mormor och morfar. Vore kanske konstigt om jag inte skulle känna något alls när jag aldrig har sovit ifrån min lilla plutt!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer