Rundtur hos oss!

Jag tänkte att jag kunde visa er hur det ser ut hemma hos oss! Vi hyr ju ett litet hus på landet, det är ungefär 100 kvadrat och innehåller tre rum. Såhär ser det ut:
Först kommer man in i hallen. Det är rummet jag gillar minst, dels eftersom det är svårt att möblera fint och dels för att det alltid är rörigt där. Den här byrån har jag tänkt måla om hundra gånger men det blir liksom aldrig av. Från hallen kommer man till köket, till ett litet förråd, till badrummet och till vardagsrummet.
Här är vårt vardagsrum. Vi har en stooor soffa (som vi är väldigt less på, men vi har inte kommit oss för att byta än, den är ju rätt så praktisk också) och tillbringar just nu inte särskilt mycket tid här, någon timme på kvällen bara när bebisen har lagt sig. Där finns också en dörr ut till vår baksida, och snart även vår nya altan!
Badrummet är pyttelitet. Rymmer toalett och sånt, dusch plus tvättmaskin och torktumlare.
Köket har ni nog sett förut, ni som har läst bloggen ett tag. Det är mysigt och lantligt, här trivs jag även om jag skulle önska lite större ytor. Till höger, det syns inte på bilden, finns en dörr till ett stort skafferi i alla fall. Här går man igenom för att komma vidare...
...till en liten korridor som leder till barn- och gästrummet och till vårt sovrum.
Här inne är det inte särskilt ordnat än, men vi har planer på att fixa det till hösten. Göra det till Viggos eget rum och kasta ut gästsängen. Vi har sällan gäster och när de väl kommer löser sig sovplatser ändå, det känns viktigare att Viggo får en egen plats just nu! Men just nu har vi skötbord och Viggos byrå här inne.
Sista rummet är vårt sovrum. Vi sover ju här alla tre just nu, det är väldigt mysigt! Vi sover bra här inne allihop, det är liksom ett lugnt och behagligt rum.

Gillar

Kommentarer