PROMENAD OCH NYBADAD BEBIS.

Inte min bästa söndag i livet kanske men nu lämnar vi den bakom oss helt enkelt och en ny vecka är på ingång. Jag har sovit ganska dåligt senaste tiden, Hedda har velat sova tätt intill och halvvaknat oftare per natt än förut. Antar att det är utvecklingsfaser hit och dit som ställer till det, och jag veeeet att det inte varar för evigt men det är precis vad man tror att det ska göra när man är mitt i det.

Imorse åkte Jonas och Viggo till badhuset. Jag passade på att plocka här hemma (varför passar man inte på att VILA när man har chansen egentligen? Så dumt! Hedda sov ju länge och väl!), bada Hedda när hon vaknade och sedan tog vi en riktigt krispig promenad med vagnen när det var dags för vila igen. Strålande sol och frostigt överallt, det var riktigt härligt! Och så en nybadad mysig bebis i vagnen. Hon har varit lite av en utmaning den senaste veckan må jag säga! Rätt så missnöjd och snabbt uttråkad, svår att få att somna och ja, en prövning för tålamodet kort sagt. Hoppas det blir ändring på det i veckan! Samtidigt är hon så go också, skrattar på riktigt nu nästan varje dag och är så nyfiken och iakttagande vad man än gör 💗

Nyss åkte Jonas för att handla kvällsfika till oss! Viggo sover och Hedda med, men inte för natten skulle jag tro utan hon tar nog en liten vakenpaus snart. Hoppas ni har haft en bra helg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johannaisabella
johannaisabella,
Hon är såååå himla gullig 😍
nouw.com/johannaisabella
elinstenum
elinstenum,
fina Hedda ❤
nouw.com/elinstenum