PÅSKBRUNCH OCH NAPPTAPPANDE.

Vilken god påskbrunch vi fixade idag! Min mamma och Viggo som sovit där kom hit på förmiddagen, min pappa jobbade tyvärr, och så ställde vi i ordning det här. Sedan har dagen liksom bara rullat på. Vi var ute i någon timme, åkte och kikade lite på ett ställe där det finns väldigt fina tomter och handlade sedan till kvällens middag. En tacovariant och så lite glass på det. Mysigt!


Är helt säker nu på att de där himla tänderna är på plats snart för Hedda! Skönt, så kanske hon inte behöver ha ont så länge till. Igår kväll och i natt var det dock lugnt som tur var, inte mycket bök och stök över huvud taget. Så snart har hon nog två nya gaddar och jag känner instinktivt att det kommer göra ont att amma framöver. Det har redan nu varit lite skavigt till och från med bara två tänder nämligen. Men nu har vi slutat amma helt dagtid faktiskt, verkar det som. Blir till natten, vilket brukar vara en ytterst liten stund bara som jag hoppas att vi kan ersätta med annat på sikt. Och så under natten om det behövs, en eller två gånger tror jag det har varit sista tiden. 


Däremot en hel del nappinstoppande under natten! Viggo hade aldrig napp så det är ovant och känns SÅ onödigt? Känner att om vi får fler barn är det nästan så att jag inte vill ge napp alls för det är så trist när Hedda vaknar till och letar nappen. Men tänker jag efter så vaknade Viggo också till på samma sätt men då var det jag som fick komma dit och agera napp en sväng... Så det kanske inte är så annorlunda ändå? Det finns trots allt många fördelar med nappen också i vårt fall känner jag, så den får hänga på 😊

Gillar

Kommentarer