OFRIVILLIG LITEN PAUS.

Någon kanske har märkt att det varit lite tomt här lite längre än vanligt. Det är av ingen särskild orsak alls egentligen, förutom att jag varit tvungen att bortprioritera bloggen i vardagen de här dagarna. Det kommer säkert hända igen men nu ska jag försöka klämma in något inlägg per dag i alla fall.

En liten lägesrapport då! Hedda har blivit tre månader och det kan jag skriva ett eget inlägg om istället. Men i och med det har hennes sömn försämrats enormt under nätterna. Hon har ända sedan start vaknat fler gånger per natt än Viggo som bebis, men hon har alltid somnat om efter att ha ätit lite. Nu har det varit en blandning av nätter där hon vaknar en gång i timmen natten igenom, och nätter där hon har små vakenperioder. Jag är så ovan vid det här eftersom Viggo aldrig varit vaken på natten över huvud taget, så jag blir totalt slut. Skulle kunna somna klockan åtta varje kväll om det inte vore för att Hedda oftast är vaken längre än så, och att jag värdesätter egentiden högt. Verkar inte vara ensam om styriga nätter med bebis i tremånadersåldern, tack och lov, för det betyder att det troligtvis är en övergående fas. Hedda är just nu fascinerad av sina egna händer och fötter och tränar hela tiden på att hålla i saker!

Viggo rullar allt på som vanligt med. Tänk att han blir tre år om bara två månader. Han är verkligen i en fråge-ålder just nu! Han har inte kommit på att man kan fråga varför än, men vad, hur, när och så vidare, det är frågor mest hela dagarna nu!

Nu ska jag lägga ner Hedda som somnade i min famn, och baka ut mina kalljästa frallor som jag har på jäsning just nu. Hoppas ni mår bra och fortsätter kika in här 💞

  • Vardag

Gillar

Kommentarer