MELLANMÅL.

Fredag, hurra! Eftersom Viggo är krasslig fortfarande så har han fått ta det väldigt lugnt, och nu tycker jag att det eventuellt börjar vända faktiskt. Själv har jag städat huset ordentligt. Det är ju så himla skönt att få det avklarat innan helgen! Jag har dammsugit, dammtorkat, skurat golv och plockat massor. Har försökt rensa i olika skåp och få lite ordning. Det märks att det inte har funnits ork de senaste månaderna till annat än det mest nödvändiga, kan man väl säga. Dessutom är jag och Jonas ganska olika på just det planet att jag vill ha få grejer medan han gärna samlar på sig saker som han tycker kan vara bra att ha någon gång! Så vi jobbat lite emot varandra i det, men det är så skönt att rensa ut tycker jag.

Nu ska jag ta med mig lilleman efter vårt mellanmål och åka till stan en supersnabbis. Mest för att jag behöver gravidvänlig nässpray (jag är så himla täppt i näsan, vet inte om jag är förkyld eller om det är på grund av graviditeten? Drömmer om vanlig nässpray men jag får hoppas på lite effekt av de mesiga varianterna också). Plus att jag har varit sugen på hallonsorbet ett tag också så det tänkte jag också köpa! Hoppas ni får en härlig fredag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Köp en nässpray!!!!
tovelarsson
tovelarsson,
De flesta får inte gravida använda och de som är godkända får man inte använda mer än nån vecka för annars blir näsan beroende 😏
nouw.com/tovelarsson
Rebecca
,
Nässkölj skulle det ju stå 😣
tovelarsson
tovelarsson,
Jahaa! Ja, det kan ju vara ett alternativ men grejen är inte att det är snor där utan att slemhinnorna svullnar och därför får man täppt-känslan! Så frågan är om det skulle hjälpa?! 🤔
nouw.com/tovelarsson
Rebecca
,
Jag förstår! Jag brukar köra nässkölj rätt intensivt när näsan börjar kännas täppt och när det inte går att snyta ut nåt fast man är täppt. Det är jätteskönt! Till och med Sebbe gör det, och tar fram den frivilligt. Han har dåligt luktsinne men hävdar att de blir bättre när han kör med den. Finns på apoteket och jag använder vanligt salt! Jag använder inte nässpray av andra skäl än att jag är gravid utan för att de är vanebildande och för att jag lätt blöder näsblod. (Lång utläggning😅)