LINNEDUK.

Förra veckan gjorde jag slag i saken och sydde en duk till vårt köksbord som jag skrev om tidigare. Det är gammalt, byggt av min farfar, och sådär varmt orange i tonen med blankt lack på. Roligt att ha en sån släktmöbel såklart men nu var jag himla less på det där blanka även om det är väldigt smidigt att hålla rent med småbarn i huset. Så nu ligger det en linneduk på bordet och känslan blev helt annan. Härligt!

Vi har varit på BVC idag, läkarbesök för Heddas del. Egentligen görs det ju vid sex månader men då var ingen läkare på plats så vi tog det vid sju istället. Allting såg fint ut och Heddas tillväxtkurvor är helt perfekta. Hon väger nu 8,5 kilo och är 70 centimeter lång. En rätt lång en med andra ord, och tung enligt åtminstone mina armar för den delen. Åh, tänk att hon är sju månader till helgen! Det går så OTROLIGT fort nu. Så uttjatad grej att konstatera när man är förälder men det är ju bara så.

Efter besöket på BVC har vi haft delar av kompisgänget här hos oss på eftermiddagen för mellanmål och lek. Det är alltid så mysigt! Och även fast alla barn är högljudda och sprider leksaker över hela huset på någon sekund så är jag alltid så fylld av energi efteråt, det är härligt! 💛

Gillar

Kommentarer