SÖNDAGSLISTAN V29

BÄSTA: Vi har varit lediga, gjort det som vi har varit sugna på och faktiskt andats ut, varit hemma en del bara vi i lilla familjen, och varit i stugan förstås. Även vår babyshower för Emmely var himla kul!

SÄMSTA: Att det inte verkar bli någon sommar alls att tala om nu i juli heller? Det är ju så tråkigt att klaga på vädret egentligen, men det är ännu tråkigare att ungefär alla ställen utom Hudiksvall verkar få någon form av sommar i år. Det har på riktigt inte varit många dagar i år som varit varma och inte brutits av med regn eller övergått i mulet eller blåsigt till slut. Jaja, slutklagat! Kanske augusti blir superfint istället?

KÄNSLA: Mycket piggare än de senaste veckorna och det beror nog på att vi har kommit in i semestern lite bättre. Tänker inte ens tänka tanken att det snart är slut!

CRAVING: Min citron- och rabarberlemonad, den blev så god!

KÖP: Min nya telefon... det var inget roligt köp direkt, men helt klart tvunget. Telefonens skärm var ju totalt förstörd.

SKRATT: Kommer inte på något specifikt men det är förstås många gånger per dag jag skrattar åt mina familjemedlemmar som råkar vara ganska så roliga.

GRÅT: Ingenting den här veckan heller!?

GRAVIDKRÄMPOR: Det är väl inte så att några nya har tillkommit direkt vad jag kan komma på. Mer halsbränna, mer tryck neråt och i skrivande stund sitter jag här med lite molande värk runt mage och rygg. Det är i och för sig nytt, men troligtvis ganska snabbt övergående.

MÅLTID: Vi bjöd ett par vänner på middag i fredags och grillade två sorters kött, åt stekt färskpotatis och hemlagad bea. Och hallon- och blåbärspaj till efterrätt! Gott alltihop.

ÖNSKAN: Mer SOL och VÄRME till Jonas sista semestervecka!

Gillar

Kommentarer