KÄNSLOR KRING MITT STOCKHOLM.

Äntligen känner jag mig som en människa igen! Lite småkänningar fortfarande men det är nog över det med snart. Det är ju svårt att vila med vilden på bilden ovan att ha hand om också, men han är ganska förstående nu för tiden när det gäller att hans arma moder behöver vila ibland. Allra helst eftersom denna moder har behövt vila ovanligt mycket i ett par månader nu i början av året!

Helgen är i alla fall en lugn sådan. Idag åt vi schnitzel hos mamma och pappa med vår hemmagjorda bea, väldigt gott. Imorgon har vi ingenting planerat heller förutom att tvätta lite och vara ute eftersom vädret verkar bli bra.

Vi har följt händelserna i Stockholm hela helgen hittills också via både tv och radio och såklart sociala medier. Obehagligt och vidrigt är det. Och jag tror att graviditeten gör att jag påverkas lite extra. På något vis känns Stockholm som min stad också till viss del, det har varit min hemstad ett tag, det var dit jag flyttade när jag flyttade hemifrån för första gången och lärde mig att bo och klara mig själv ute i via världen. Det var där jag blev en stor del av den jag är nu som vuxen person och där jag hittade nya delar av mig själv plus flera nya vänner för livet! Så det är en stad jag älskar och blir nostalgisk av att tänka på, och det är nog just därför det känns ledsamt att den och dess invånare drabbas. Det fina är ju att alla går samman och försöker trycka undan hatet, såklart 💞 Och i det här läget är jag så glad att vi bor i en liten stad ute på landet, jag känner mig trygg i det när det gäller just såna här händelser!

Gillar

Kommentarer