Husfix och gardiner

Vår dag i bilder skulle man kunna säga! En fixardag har det varit. Blir mycket sånt i sommar, Jonas fixar en massa med utsidan på huset, så som vindskivor, hängrännor, en bit av fasaden och så vidare. Sånt där som är supertrist men nödvändigt och så gör det faktiskt stor skillnad för husets utseende ändå. Finns lite att dona med så att säga! Och förresten, vår stora ek fick sig en frisering förra helgen. En hel del grenar togs bort för att göra tomten lite ljusare och undvika att grannarna fick grenar över sitt garage 😅 En promenad hann jag med tillsammans med mamma också på förmiddagen, det är alltid skönt!

Och själv har jag ägnat mig åt att fålla upp gardiner till vårt sovrum! Vi hade gardiner där till ena fönstret, men de fick flytta ut till allrummet istället när det blev klart eftersom vi ändå behövde dubbla par till sovrummet och garderobsdelen, det är ju två fönster bredvid varandra ☺️ Så nu ÄNTLIGEN tar jag tag i det där. Visserligen med Ottos sällskap till största del vilket gjorde att allt tog liiiite mer tid än det hade behövt göra. Men det blev gjort i alla fall 😁 Blir så himla mycket mysigare med textil sådär i ett rum, det är superviktigt märker man nu när det varit sådär naket i ett par månader!

Otto för övrigt, han är så otroligt framåt som sagt! Han tar sig nästan framåt på mage nu, har han förstått att han kan nå saker runt sig. Känns som om han kommer bli som Viggo, tidig med allt det fysiska och bråttom fram 😅 Bara jag kollar på bilderna på honom här börjar jag längta efter honom, han är så fruktansvärt rolig och mysig just nu! Vill bara väcka honom och höra lillrösten direkt 🤩

Gillar

Kommentarer