HUR GÅR INSKOLNINGEN?

Update från inskolningen är väl på sin plats nu när vi är inne på andra veckan och har tre dagar kvar innan det är på riktigt.

Förra veckan var det väldigt lugnt tempo, personalen höll sig rätt mycket i bakgrunden och vi skötte oss själva den lilla tid vi var där. Idag kändes det som en upptrappning då pedagogerna interagerade mer med Viggo, vi var med på samling, fruktstund och sådana små aktiviteter. Viggo tar det hela bra tycker jag, han vill gärna ha koll så att vi finns där, men blir mer och mer självständig vilket känns skönt att se. I hans ålder leker man ju inte så värst mycket ihop med andra utan snarare bredvid varandra, men det blir ändå social samvaro och det gillar han ju. Han verkar dessutom bekväm med personalen på vår avdelning.

Sedan är jag ju helt och hållet inställd på att lämningarna kan bli lite tuffa, och det känns förstås inte helt bra i hjärtat (det vore väl riktigt konstigt?!). Men prio ett är att Viggo ska känna sig så pass trygg i miljön där att jag eller Jonas ändå kan bytas ut mot en pedagog så fort vi inte syns mer. Näe, det där ser jag inte framemot men jag längtar däremot tills allt rullar på som det ska!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Vad skönt att han tagit det bra än så länge! 😊
amandalarsson.nu
Rebecca
,
Åh härligt att det går bra. Sen att de allra yngsta inte leker tillsammans utan bredvid är något trött och gammalt som vi vuxna trodde förr! förisfröken hojtar till - och den forna C-uppsatsen gör sig påmind. Viggo lär förhoppningsvis stortrivas på förskolan så som han tycker om att utforska! Puss!
tovelarsson
tovelarsson,
Jaa fast det stämmer ju för Viggo i alla fall, det är säkert olika, men han leker inte med några men han gillar ju ändå att ha andra barn runt sig NÄR han leker liksom 😊
nouw.com/tovelarsson
Men vilken fin blogg du har! Lägger den under favoriter! Och så fint namn han har, har själv funderat på just Viggo faktiskt!
elinsoderholm.se
tovelarsson
tovelarsson,
Tusen tack!! 😊 Och åh vad kul, bästa namn att ha på listan tycker jag! Vi hade jättesvårt med pojknamn så det var vår enda favorit 😊
nouw.com/tovelarsson