HELGRESUMÉ IGEN.

En liten helgresumé igen! En sen en dessutom, jag har en sovande liten tjej bredvid mig och Jonas tittar på Parlamentet här i sängen men jag tänker sova snarast!

I fredags var jag och barnen på Sjunggung som alltid är mysigt och kul för Viggo. Resten av dagen tog vi det ganska lugnt, lekte ute och inväntade Jonas som kom hem från älgjakten. På lördagen hade vi stämt träff med en av mina bästisar, Ronja, och hennes son Folke som är ett halvår yngre än Viggo. Vi lekte i lekpark, lunchade på café och uträttade lite ärenden på stan. Småkillarna lekte så bra med varandra och det var så fint att se! Hedda får snart en mer jämnårig kompanjon hon med då Folke också ska bli storebror snart! Det är bara underbart när barndomsvännerna skaffar bebisar samtidigt som en själv 💓

På kvällen fixade vi spontanmiddag och bjöd hit en annan kompisfamilj, vi åt fläskfilépasta och pratade hela kvällen, så mysigt! Och idag, söndag, har varit min sista ensamma heldag med barnen för veckan (skönt!). Det har inte blivit mycket gjort men ikväll åt vi pizza med mamma och pappa här hos oss. Hedda och jag veckohandlade också, skönt att ha skåpen fyllda inför veckan!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer