HEDDA FYRA MÅNADER.

Ser ni, världens goaste bebis 🖤

Hedda blir fyra månader idag. Det är ju inte så mycket egentligen men nu har vi nått en punkt när jag tycker att tiden då hon inte fanns hos oss känns oändligt långt bort! Hon har liksom sin plats i familjen och det märks att även Viggo ser henne som självklar nu. Han kan hennes rutiner och vet vad hon behöver i många lägen. Ofta pratar se med varandra utan att någon av oss vuxna har styrt upp det och det är ju det bästa som finns!

Hedda är precis som tidigare väldigt bestämd och envis. Man behöver inte oroa sig för att hon lider i det tysta i något läge utan hon säger direkt ifrån när hon är uttråkad, trött, hungrig eller något annat är fel enligt henne. Tryggt såklart men ganska krävande för oss som helst ska bära henne hela tiden eller underhålla på annat sätt. Men på samma gång gillar jag ju att hon har lite sting, hon vet vad hon vill och jag inbillar mig att sådana barn blir både smarta och driftiga senare också. Hon är även inkännande och iakttagande, låter inget spännande passera utan att studera det NOGA.

Nu är det dags att så smått börja med lite mat, vilket jag ser framemot faktiskt! Det ska bli spännande att se vad hon tycker och också skönt att på sikt kunna lämna över matansvar till Jonas. Den här gången tycker jag att amningen har varit lättare på ett sätt men jobbigare på ett annat. Jag har haft mindre ont än med Viggo men haft mindre ro att sitta och amma och det har liksom varit mer krävande med ett barn på sidan om. Så jag är glad att det inte behöver vara så himla långt kvar av amningen den här gången, helt enkelt. Sedan är det ju Hedda själv som styr till största del så vi får se var det landar!

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Bästa Hedda! Hon är så fin 💕
nouw.com/moafidelie