GRAVID I VECKA 32.

Jag är lite försenad med min veckouppdatering i vecka 32, idag går jag nämligen in i vecka 33. Men äsch, så får det vara i semestertider och jag kör en kort resumé av veckan som gått ändå såklart!

Det mest anmärkningsvärda är väl att det känns som om bebisen trycker sig nedåt lite då och då, det ilar och trycker obehagligt ibland och jag känner igen det från graviditeten med Viggo. Även kramp light i ena ljumsken om jag går fort, något jag hade förra gången också. Jag vet inte riktigt vad det betyder, kanske lägger sig bebisen till rätta i startposition? Är dock inte alls säker på hur hon ligger i magen än heller, men försöker att avvakta med de tankarna. De allra flesta lägger ju sig trots allt rätt i tid!

Den här veckan, eventuellt för att jag har haft nästan allt ansvar för Viggo och blivit lite extra trött av det, har jag också känt att något har hänt i kroppen. Jag är mer matt, kan bli lite svimfärdig av att stå rakt upp och ner en lång stund, behöver vila mycket oftare än vanligt och tycker att jag ser rätt så trött ut. Åtta veckor till BF idag, det känns ganska mycket men det är samtidigt väldigt lite.

Men trots det jag nämnt ovan plus lite småkrämpor som halsbränna och illamående tycker jag fortfarande att jag mår bättre än jag kunnat önska i förväg. Kände mig nog mycket mer gravid med Viggo i magen vid det här laget, jag är ju smidig, kan ta raska promenader, och gör det mesta som jag brukar även om jag kanske borde sätta stopp ibland. Så nu kör vi vecka 33!

Gillar

Kommentarer