Examens-födelsedags-babyshower-fest!

I lördags fick jag som sagt en ordentlig överraskning. Jonas och jag skulle på middag hos min mamma och pappa för att fira att jag har tagit min kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap. Jag tyckte att Jonas var lite konstig hela dagen, på helspänn liksom. När vi kom till mina föräldrar hoppade en massa människor fram från alla möjliga ställen i hela huset! Jag tror att det var runt tjugo personer som hade kommit för att fira både min examen, att jag fyller 25 år ungefär när bebisen är beräknad och att jag ska bli mamma. Jag är så himla, himla tacksam och lycklig att ha de här människorna runt mig och min lilla familj, tänk att de alla tänker på mig och vill vara med och fira en sådan här kväll med mig. Det var dessutom världens bästa blandning av människor: min familj (minus min bror och hans pojkvän som var mitt uppe i flytt många mil söderut och såklart mina svärfamiljer som bor i Finland), mina barndomsvänner och deras föräldrar och syskon, mina vänner som kommit in i mitt liv lite senare och vänners partners! Och såklart världens bästa Jonas som lyckades hålla det här hemligt för mig så att jag fick världens chock och en underbar kväll. Tack till alla er som kom för att fira mig!
Några av mina vänner. Tänk att vår bebis kommer ha de här, plus många till, runt sig hela livet!
Vi åt en så god middag och två olika efterrätter. Mamma och min kompis Rebecca hade fixat så himla mycket och gjort så fint i huset under dagen.
Vi blev också bortskämda med ett helt berg av presenter, det som syns på bilden är inte ens alltihop. Så otroligt fina och genomtänkta saker till bebisen, mig (och Jonas) och vår familj. Tack än en gång! Hela kvällen var så härlig och jag känner att jag kommer att kunna leva på det här länge. Det gav mig väldigt mycket energi för att orka med sluttampen av graviditeten!

Gillar

Kommentarer