EN TVÅÅRSFAS.

Puh, har just gjort klart allt på min att-göra-lista för kvällen. Jonas tränar och Viggo sussar, själv har jag klippt tyg som ska skickas iväg till London, packat det och skrivit faktura.

Imorgon väntar sista jobbdagen för veckan. Det är så skönt att vara ledig fredagar, även om jag ju inte är helt ledig ändå utan jobbar med lite annat. Viggo är i en riktigt krävande period just nu! Allt är NEJ och INTE och det mesta vi arma föräldrar försöker göra är bara fel. Den lilla parveln! Sen, vissa stunder, är han så otroligt gosig och närhetstörstande. Det är nog inte så lätt att vara två år och att börja förstå hur delar av livet hänger ihop och fungerar! Och tur att såna här perioder alltid går över snabbare än man kan tro, i början av föräldraskapet var det svårt att förstå just det tycker jag. Det kändes alltid som att "nu kommer det vara såhär för evigt!", det är något jag tror att jag kommer vara mycket lugnare i med andra barnet vilket känns så skönt!

Och på tal om parvel nummer två så gick vi in i vecka 18 igår! Då var det även två veckor kvar till rutinultraljudet. Längtar ihjäl mig!

Gillar

Kommentarer

Islu
Islu,
Åh vad roligt 😍😍 stort grattis 👼🏼👼🏼👼🏼
nouw.com/islu